Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Ewa 11:41, 11 kwi 2012

Obchód ogrodu zrobiony i wiadomo co z tego wynika tylko widać co trzeba zrobić. Masakra jak to jeden z bohaterów Testosteronu powiadał
W ferworze zakupów z jesiennych przecen kupiłam irysy i dziś jeden zakwitł.

Tulipanki już już ( ale te sa w donicy)

No i forsycja nieśmiało, ale zawsze coś

Milka 16:59, 11 kwi 2012

Czyli Ewuś wiosna!!! bo jak kwitną forsycje, to tak jest jak tam kolanka, leczysz? bo sezon tuż, tuż
Ewa 17:22, 11 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
Czyli Ewuś wiosna!!! bo jak kwitną forsycje, to tak jest jak tam kolanka, leczysz? bo sezon tuż, tuż

Irenko, w tym sezonie tylko spaceruje po ogrodzie i zazdroszczę Wam energicznym kobietom. Podziwiam Wasze szaleństwa ogrodowe
A byłam u Ciebie spacerkiem, bo trzeba się u Ciebie nachodzić, taki duży, pięknie masz

Mimo wszystko jakoś rośnie to i owo

Basiaw 19:29, 11 kwi 2012

To nie ja jedna nie mogłam wejść do Ogrodowiska z rana, uff, czyli nie na mnie blokadę założono

Ewciu, szczerze zaskoczył mnie Twój irys, tak wcześnie i to przy takiej chłodnej wiosnie?

Bardzo mi przykro, że masz problemy ze zdrowiem i to utrudni Ci pracę w ogrodzie, biedna Ewcia, ściskam telepatycznie
Ewa 20:21, 11 kwi 2012

Basiaw napisał(a)
To nie ja jedna nie mogłam wejść do Ogrodowiska z rana, uff, czyli nie na mnie blokadę założono

Ewciu, szczerze zaskoczył mnie Twój irys, tak wcześnie i to przy takiej chłodnej wiosnie?

Bardzo mi przykro, że masz problemy ze zdrowiem i to utrudni Ci pracę w ogrodzie, biedna Ewcia, ściskam telepatycznie

Haha Basiu dziękuję , muszę Ci powiedzieć , że sa plusy tej mojej sytuacji ........mogę do woli siedzieć na Ogrodowisku , a dziś obejrzałam sobie chyba 4 odcinki Mai w ogrodzie.
No i zapominam o wszystkich troskach
A te iryski to chyba jakieś takie wiosenne, ale Basiu one sa maleństwa ,tylko urocze
mira 21:46, 11 kwi 2012

Ewo te iryski cudo i zdjęcie też - ja w ub roku niestety o tej porze byłam po operacji i cały sezon tylko spacerowałam - że ja też na trop ogrodowiska nie wpadłam - w każdym razie ogród mi pomógł choć nic nie robiłam - teraz nadrabiam - pozdrawiam
Ewa 22:46, 11 kwi 2012

mira napisał(a)
Ewo te iryski cudo i zdjęcie też - ja w ub roku niestety o tej porze byłam po operacji i cały sezon tylko spacerowałam - że ja też na trop ogrodowiska nie wpadłam - w każdym razie ogród mi pomógł choć nic nie robiłam - teraz nadrabiam - pozdrawiam

Mira dzięki mamy terapie ogrodowa za darmo, nieprawdaż
Gardenarium 22:47, 11 kwi 2012

Trąbię w takim razie wertykulację

Instagram Ogrodowiska
Ewa 07:28, 12 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)
Trąbię w takim razie wertykulację

Ok! Danuś Stasiu wraca w ten weekend i sobotę poświęca ogródkowi
mira68 07:43, 12 kwi 2012

Ewo życzę zdrówka ogród masz tak piękny że można sobie odpuścić jakiekolwiek prace