Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Rododendronowy ogród II. 22:43, 15 lip 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Bogdziu niesamowite są te lilie. Masz ogród pełen cudownych roślin i wszystko u ciebie takie dorodne.
Tez kupiłam w ub. roku takie lilie, ale w tym roku gdzieś zginęły. Może wymarzły, może pogniły, nie wiem ..
Sadzisz lilie wiosną czy jesienią ?
pozdrawiam
Liliowo i kolorowo:) 22:13, 15 lip 2016

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)

Danusiu lilie przecudowne pięknie je pokazałaś pewnie pachnie ślicznie bo wygląda bajecznie u mnie dziś do fioletowej różowa dołączyła budleja już dwie kwitną pozdrawiam serdecznie
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 21:48, 15 lip 2016

Do góry
Agania napisał(a)
Duża porcja zdjęć, widać Kasiu, że wakacje... nowa dostawa krążków dębowych i od razu kolejny wyczyn, czy Ty w końcu poleżysz na tych boskich letnich łożach

Pergolą mnie zaskoczyłaś, lubię takie rozwiązania, w tym wąskim gardle idealnie ją wpasowałaś, co na niej posadzisz?
Masz takie same lilie co ja
Niebieska fajnie się kształtuje u mnie z oporami, ale lnu nie mam, Sylwia dasz trochę
Wędkowanie w modzie...brunetki są nie tylko najpiękniejsze

No jakże bym mogła nie dać
Rododendronowy ogród II. 21:42, 15 lip 2016

Do góry
No to dzis moje lilie , te które teraz kwitną. Nie jest ich dużo bo częsc wygniła a nowo kupione prawie wcale nie wyrosły a jedyne które wyrosły to nie te które zamówiłam , przysłali cos innego .

Te maja dwa metry i zeby było je widac musiałam klonowi obciąc gałęzie i je odsłonic.

To te pomylone

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 20:01, 15 lip 2016

Do góry
Duża porcja zdjęć, widać Kasiu, że wakacje... nowa dostawa krążków dębowych i od razu kolejny wyczyn, czy Ty w końcu poleżysz na tych boskich letnich łożach

Pergolą mnie zaskoczyłaś, lubię takie rozwiązania, w tym wąskim gardle idealnie ją wpasowałaś, co na niej posadzisz?
Masz takie same lilie co ja
Niebieska fajnie się kształtuje u mnie z oporami, ale lnu nie mam, Sylwia dasz trochę
Wędkowanie w modzie...brunetki są nie tylko najpiękniejsze
Ranczo Szmaragdowa Dolina 16:49, 15 lip 2016

Do góry
kolejne dalie zaczynają lilie też

od Gosi margaretki3 ale nie pamiętam nazwy

szałwie od Reni
Ogród z łezką II 15:45, 15 lip 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)

Są dobrze
Lilie, chociaż ze dwie, to by się u Ciebie zmieściły
Dziękuję i wzajemnie

Czy Ty kusisz mnię liliami , czy mnie siem wydaje ???
Ogród Małej Mi - sezon 2016 13:16, 15 lip 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Mam nadzieję, że Was nie zalało. słucham radia a tam jak nie powodzie to zamachy.. i tak sobie myślę, może wszytko się mi pitoli ostatnio.. ale zawsze może być gorzej..

Porcja obrazków na osłodę wszystkich złych wiadomości.. reszta na wieczór.. o ile się da przy Muminkach

Te obrazki to już dobra wiadomość śliczne lilie i z flokasami w tym kolorze miodzio idę pić kawę
Działka prawie w Borach Tucholskich 12:56, 15 lip 2016

Do góry
Piękne lilie i hortensje Dzięki za pomoc w identyfikacji cisa, już wiem , że mam Krzysia
Moja działka na Dębowym Lesie 07:58, 15 lip 2016

Do góry
Piękny Twój ogród, wszystko się w nim mieści. Melduję, że kupiłam jedną lilie Pięknie zakwitła, miała być biała a pokazał się róż. W tej chwili wyblakła i jest taki majtkowy róż ale też ładna. Macham z deszczowych Żuław.
Ogród z łezką II 07:43, 15 lip 2016

Do góry
olga80 napisał(a)
Twój ogród to raj na ziemi, kolorowo, pięknie i do tego za każdym razem odkrywam coś nowego jakoś kompletnie nie pamiętam z latarenką. Lilie masz piękne kolory takie jak ja chciałam a u mnie samę zółtasy zakwitły kupione jako różowe i białe i żeby było śmieszne jeżówki kupione jako różowe też zakwitły na żółto

Staram się żeby ładnie było
Ta latarenka to dość spora pagoda w rogu ogrodu, który widzę z tarasu
To przynajmniej te pomyłki Ci się zgrały kolorystycznie Ja mam między białymi i różowymi liliami wściekle pomarańczową...i wiążę jej kokardkę, wykopuję, a ona sobie dzieci naprodukuje i po dwóch latach znowu kwitnie pomarańczowa...teraz tak mam...i znowu kokardkę ma
Miłkowo - sezon 2016-2022 04:41, 15 lip 2016

Do góry
Anabell napisał(a)
Irenko - mam Przegorzan pierwszy rok zakwitł i stwierdziłam szkoda miejsca dla niego. Tak samo z Mikołajkiem wyrosła wielka wiecha pokłada sie po deszczu nie sposób wszystkim bylinom dawać podpory.

Lilie masz b. dekoracyjne, Big Brather szczególna, posadziłam 3 szt wiosną, nie oznaczyłam. Dzięki Twojej już wiem że to ta. Określiłam ją maślanym kolorem.
Opisują ją że jest zachwycająca i tak jest.
Dobrze że wreszcie wypoczywasz, prawdziwego leniuchowania życzę.

Ja mam goz 3 lata, czekalam na piekno, a to brzydota, na dodatek sieje się jak glupi, wiec z tym też roboty przybyło.
To na mikołajka tez się nie skusze, dzieki za opinię.
Oj tak, to maslany kolor, wiesz, za rok to dopiero beda giganty, bo teraz mlode, no i ten zapach...
Znowu dzialam, choc chwilowo stop, bo ulewy okropne i wiatr, pozdrawiam Haniu
Żywopłotki cisowe. 23:00, 14 lip 2016

Do góry
zoja napisał(a)

masz rację wstawiaj inni pooglądają
piękne lilie

a ja wracam od Ciebie
Do raju daleko - u Ewy 22:52, 14 lip 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)

40 cm??? Na pewno nie. Zapytaj Małej Mi, tez je ma i chwali. U nas też jest o nim https://www.ogrodowisko.pl/watek/746-przetacznik-klosowy-veronica-spicata?page=2

Nie kuś z tym urlopem...zresztą kto wie, może przyjedziemy na rybkę w przyszłym tygodniu, to wtedy chętnie Cię odwiedzimy W każdym razie dziękuję za zaproszenie Mam rodzinę w Nowym Porcie

Lilie masz w normie, przecież młodziaki. Nie wyglądają wprawdzie na takie, które będą wielkie, ale się pozbierają i w przyszłym roku już będą większe

Musisz koniecznie pokazać jak zakwitną!!!

Kasiu, też się zdziwiłam przy opisach, bo wydawało mi się, że Christa jest wysoki. Dziwne te opisy.

A wybieracie się za tydzień, czy to takie luźne pomysły? Bo jak tak, to wpadajcie koniecznie

Pokażę jak zakwitną. Niestety coś je podjada
Żywopłotki cisowe. 22:47, 14 lip 2016

Do góry
Anabell napisał(a)

Kasiu wczoraj zrobiłam, jak odłożę na później to już nigdy nie wstawię.

masz rację wstawiaj inni pooglądają
piękne lilie
Ogród z łezką II 21:48, 14 lip 2016

Do góry
Twój ogród to raj na ziemi, kolorowo, pięknie i do tego za każdym razem odkrywam coś nowego jakoś kompletnie nie pamiętam z latarenką. Lilie masz piękne kolory takie jak ja chciałam a u mnie samę zółtasy zakwitły kupione jako różowe i białe i żeby było śmieszne jeżówki kupione jako różowe też zakwitły na żółto
Miłkowo - sezon 2016-2022 21:04, 14 lip 2016

Do góry
Irenko - mam Przegorzan pierwszy rok zakwitł i stwierdziłam szkoda miejsca dla niego. Tak samo z Mikołajkiem wyrosła wielka wiecha pokłada sie po deszczu nie sposób wszystkim bylinom dawać podpory.

Lilie masz b. dekoracyjne, Big Brather szczególna, posadziłam 3 szt wiosną, nie oznaczyłam. Dzięki Twojej już wiem że to ta. Określiłam ją maślanym kolorem.
Opisują ją że jest zachwycająca i tak jest.
Dobrze że wreszcie wypoczywasz, prawdziwego leniuchowania życzę.
Lawendowy zawrót głowy 20:47, 14 lip 2016

Do góry
Lukasz dzieki bardzo. tak tuje juz w dobrej formie stoja na bacznosc a Twoje lilie cudne ) dzieki zapomoc w wyborze
Moja działka na Dębowym Lesie 20:45, 14 lip 2016

Do góry
Kawa napisał(a)
piękne lilie i liliowce i jeżówki

Czyli wszystko to co bardzo lubię
Dzięki
NN- ale jest cudny, duże, piękne kwiaty

Moja działka na Dębowym Lesie 20:38, 14 lip 2016

Do góry
stempka napisał(a)
Cześć Aniu
Dziękuję za odwiedziny u mnie i miłe słowa. Rewizyta. Widzę, ze Twoja działka jest duża ale roślinki masz takie, które i u mnie są. Na przykład hosty i hortensje no i liliowce. Piękne. Ponadto obrazki z początku z budowaniem domu

Witaj, w moich progach!!
Dziaka ma prawie 7 a.I za siatką ok 1,5 użytkujemy, ale to w większości drzewka owocowe, i warzywnik.
Tak hosty, liliowce, lilie i hortensje mam.I bardzo je lubie.Jeszcze clemki, jeżówki, róze itp
Liliowiec Purplelicious

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies