Bogdziu niesamowite są te lilie. Masz ogród pełen cudownych roślin i wszystko u ciebie takie dorodne.
Tez kupiłam w ub. roku takie lilie, ale w tym roku gdzieś zginęły. Może wymarzły, może pogniły, nie wiem ..
Sadzisz lilie wiosną czy jesienią ?
pozdrawiam
Danusiu lilie przecudowne pięknie je pokazałaś pewnie pachnie ślicznie bo wygląda bajecznie u mnie dziś do fioletowej różowa dołączyła budleja już dwie kwitną pozdrawiam serdecznie
No to dzis moje lilie , te które teraz kwitną. Nie jest ich dużo bo częsc wygniła a nowo kupione prawie wcale nie wyrosły a jedyne które wyrosły to nie te które zamówiłam , przysłali cos innego .
Te maja dwa metry i zeby było je widac musiałam klonowi obciąc gałęzie i je odsłonic.
Duża porcja zdjęć, widać Kasiu, że wakacje... nowa dostawa krążków dębowych i od razu kolejny wyczyn, czy Ty w końcu poleżysz na tych boskich letnich łożach
Pergolą mnie zaskoczyłaś, lubię takie rozwiązania, w tym wąskim gardle idealnie ją wpasowałaś, co na niej posadzisz?
Masz takie same lilie co ja
Niebieska fajnie się kształtuje u mnie z oporami, ale lnu nie mam, Sylwia dasz trochę
Wędkowanie w modzie...brunetki są nie tylko najpiękniejsze
Piękny Twój ogród, wszystko się w nim mieści. Melduję, że kupiłam jedną lilie Pięknie zakwitła, miała być biała a pokazał się róż. W tej chwili wyblakła i jest taki majtkowy róż ale też ładna. Macham z deszczowych Żuław.
Staram się żeby ładnie było
Ta latarenka to dość spora pagoda w rogu ogrodu, który widzę z tarasu
To przynajmniej te pomyłki Ci się zgrały kolorystycznie Ja mam między białymi i różowymi liliami wściekle pomarańczową...i wiążę jej kokardkę, wykopuję, a ona sobie dzieci naprodukuje i po dwóch latach znowu kwitnie pomarańczowa...teraz tak mam...i znowu kokardkę ma
Ja mam goz 3 lata, czekalam na piekno, a to brzydota, na dodatek sieje się jak glupi, wiec z tym też roboty przybyło.
To na mikołajka tez się nie skusze, dzieki za opinię.
Oj tak, to maslany kolor, wiesz, za rok to dopiero beda giganty, bo teraz mlode, no i ten zapach...
Znowu dzialam, choc chwilowo stop, bo ulewy okropne i wiatr, pozdrawiam Haniu
Twój ogród to raj na ziemi, kolorowo, pięknie i do tego za każdym razem odkrywam coś nowego jakoś kompletnie nie pamiętam z latarenką. Lilie masz piękne kolory takie jak ja chciałam a u mnie samę zółtasy zakwitły kupione jako różowe i białe i żeby było śmieszne jeżówki kupione jako różowe też zakwitły na żółto
Irenko - mam Przegorzan pierwszy rok zakwitł i stwierdziłam szkoda miejsca dla niego. Tak samo z Mikołajkiem wyrosła wielka wiecha pokłada sie po deszczu nie sposób wszystkim bylinom dawać podpory.
Lilie masz b. dekoracyjne, Big Brather szczególna, posadziłam 3 szt wiosną, nie oznaczyłam. Dzięki Twojej już wiem że to ta. Określiłam ją maślanym kolorem.
Opisują ją że jest zachwycająca i tak jest.
Dobrze że wreszcie wypoczywasz, prawdziwego leniuchowania życzę.
Witaj, w moich progach!!
Dziaka ma prawie 7 a.I za siatką ok 1,5 użytkujemy, ale to w większości drzewka owocowe, i warzywnik.
Tak hosty, liliowce, lilie i hortensje mam.I bardzo je lubie.Jeszcze clemki, jeżówki, róze itp
Liliowiec Purplelicious