Anka, długość ok 9 metrów, szerokość w najszerszym miejscu ok 4 metrów, głębokość w najgłębszym miejscu ok 80-90 cm (pod lilie), folia zwykła do oczek wodnych, nie pamiętam grubości. Rybki zimują w oczku
Kasik co do hortensji kwitnących na różowo, to one straszne kapryśnice są. Część przechowuję w zimie w donicach w budynku gospodarczym i wyobraź sobie, że tylko jedna zakwitła na jednym pędzie. Reszta nie ma kwiatów, chyba się z nimi pożegnam.
Cieszę się, że Ci się u mnie spodobało.
Kasiu lilie mnie zachwycają. Pamiętaj że gdybyś miała na zbyciu cebulki to u mnie będzie im dobrzePiękne kolorki u Ciebie. Super spędziliście czas u Kasi i jakże owocnie. Super z Was ekipa Buziaczki
Prawda? Rosna pomiędzy tymiankiem, bazylią i innymi ziółkam
A znasz różę bez kolców? To tak jak MY !
Trzeba i do nas i do róż O S T R O Ż N I E Dosiewki pewnie często będą, tym sie nie przejmuję, chce tylko aby teraz na początku trawa urosła w miarę równo a nie troche trawy, troche chwastów Jeśli spalilo Ci trawę to wyobrażam sobie wielkość tego ogniska Ja nie mogę palić bo mam za blisko las i trochę strach
Wpadłam z rewizytą, a tu widzę ogród juz dojrzały i właścicielka co wie gdzie i jak.
Zachwyciłam sie hortensją piłkowaną(chyba) ta fioletową. U mnie ma dwa pączki bo przemarza.
Lilie, jezówki, liliowce, róże i wszystko dookoła pięknie skomponowane.
Altanka na wieczorne posiadywania też super. Lubię takie klimaty.
To ci lilie niespodziankę zrobiły róże znane piękności, lubię je najbardziej u innych, po ostatnim kłuciu mam ich dość
fajnie, ze trawa rośnie, u mnie tez dosiewka...spaliliśmy trawnik, tak wielkie ognisko z odpadami ogrodowymi buchnęło
przed urlopem, zcięłam lawendę, która przekwitła, pierwszy raz, bo zawsze robiłam to na wiosnę
I spisałam róże na nową rabatę wymyśloną w nocy.. jakoś w nocy mi najlepsze pomysły do głowy przychodzą