Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kasik 07:26, 22 lip 2016

Jeżówki plus motyle= banan na twarzy.

Zawsze mnie rozczulają.

U Ciebie te łany przepiękne. I nie wiem jak to się dzieje, coraz bardziej mi się podobają "wiejskie " kwiaty. A trzeba było słuchać Kasi Teraz jestem na etapie lilii, ale floksy przed którymi broniłam się rękami i nogami też do mnie "gadają"

Bożenko chciałam CI powiedzieć, że Kasia i Gosia zarządziły u mnie prace nad ciurkadełkiem i mam troszkę wody w ogrodzie. Czekam na ptaszki.

jolanka 08:26, 22 lip 2016

A ja szukam fajnych białych jeżówek, kupiłam takie same ja u Ciebie i rzeczywiście rosną super, te odmianowe, mam 3 inne, trzeba podpierać, pilnować a nie rozrastają się tak jak te zwyczajne.
Za to różyczki nowe kupiłam
Gosiek33 10:07, 22 lip 2016

Bogdzia napisał(a)

Rusałka rzadki gosc w ogrodzie , przynajmniej u mnie. W tym roku mniej motyli ale dobrze ze sie w końcu pojawiły bo dosc długo sie spóźniały.

Popatrz a u mnie innych motyli jak na lekarstwo tylko rusałki są - według tego co wcześniej pisałaś może to zasługa łanu pokrzyw za płotem?
gierczusia 11:26, 22 lip 2016

Cudowne te motyle czemu moje tak szybko uciekają ,że ja nawet nie zdążę dobiec do aparatu a ich już nie ma .......ale ja fiemmmm, Ty swoje na pewno do fotek hipnotyzujesz
Buziole Bogdziu
Pluszakowa 20:34, 22 lip 2016

Och motylki to cudowni goście w ogrodzie u nas też są i każdy jeden cieszy

Pięknie łany floksów u nas zaczyna rozkwitać pierwszy są w tym roku bardzo spóźnione. Ciekawe dlaczego?
yolka 22:58, 22 lip 2016

Floksy, jerzówki, lilie i inne... ogród pełen kolorów i zapachów, nawet jak róż nie zauważam. Motyle też ładne, cóż, też kiedyś motylem byłam...
Mala_Mi 00:42, 23 lip 2016

Dobranoc..bo fotek nowych brak.
Muminki spia to ja tez ide...
Kindzia 10:47, 23 lip 2016

Widzieliśmy pazia królowej w ogrodzie u Kasi Zdziwiło mnie, że w lipcu...

Pourlopowe buziaki zostawiam
Madzenka 12:33, 23 lip 2016

Uwiniemy Twoje motyle, poproszę o więcej
Bogdzia 20:36, 23 lip 2016

Kasik napisał(a)
Jeżówki plus motyle= banan na twarzy.

Zawsze mnie rozczulają.

U Ciebie te łany przepiękne. I nie wiem jak to się dzieje, coraz bardziej mi się podobają "wiejskie " kwiaty. A trzeba było słuchać Kasi Teraz jestem na etapie lilii, ale floksy przed którymi broniłam się rękami i nogami też do mnie "gadają"

Bożenko chciałam CI powiedzieć, że Kasia i Gosia zarządziły u mnie prace nad ciurkadełkiem i mam troszkę wody w ogrodzie. Czekam na ptaszki.

Kasia to Ty tak jak ja, też wiejski ogród teraz mi sie najbardziej podoba z pomieszaniem kolorów i zapachów.Troche udało mi sie stworzyc takiego nastroju i jestem z siebie bardzo zadowolona.