Zdjęcia trzeba zmniejszyć na pulpit do 800x600 i dopiero, a jak wgrywasz ? Dlaczego jest tylko link. Wgrywaj przez nasz automat po prawej masz hasło "wgraj zdjęcie".
Ta druga propozycja jest lepsza bo kul jest więcej. Natomiast wydaje mi się, że te pola z czarnym i żółtym kolorem są za duże. Jak duża jest ta rabata.?
Nie musisz wypełniać całej powierzchni żółtym i czarnym.
Danusiu ta rabata w najdłuższym miejscu ma 3,5 m, a bok przylegający do tarasu 4,2 m.
Jeśli nie wypełniać całej powierzchni tej rabaty, to tylko miejscami, czy może użyć więcej kolorów?
Ta druga propozycja jest lepsza bo kul jest więcej. Natomiast wydaje mi się, że te pola z czarnym i żółtym kolorem są za duże. Jak duża jest ta rabata.?
Nie musisz wypełniać całej powierzchni żółtym i czarnym.
Witaj, musisz podać wymiary i gdzie jest północ.
Natomiast zastanawiam się nad Twoim garażem, bardzo trudny jest wjazd, czy to znaczy, że cały tył praktycznie musi być wykostkowany.
Jednak muszę Witka zapytać, bo tutaj są potrzebne ćwiczenia praktyczne, a nie instrukcja przez internet. Błąd może wiele kosztować, bo liczy się każdy milimetr.
Przy trawnikach już tak każdy milimetr się nie liczy, dopuszcza się zakres błędu w milimetrach. W centymetrach pewnie też, o ile nie jest to liczba dziesiętna. Jeżeli chodzi o architekturę, tarasy itp. to już inna sprawa, mi chodzi głownie o trawniki i związane z nimi m.in. np. obrzeża. No nie wiem....może się mylę, ale tak mi się wydaję. Czekam na odpowiedź fachowca .
Jesteś specjalistką od host , może zidentyfikujesz hostę u Anety , (nasze ogrody :"zielona pasja")
str . 1 ,trzecie zdjęcie od góry .
Będę bardzo wdzięczna ,
pozdrawiam Ewa
Dziewczyny wstawiajcie linki do wątku, wtedy mniej czasu zajmuje szukanie
i czy poznacie co to za roślina???
dostałam i nie wiem do dziś
czy to tawuła??? - nie kwitła jeszcze
Gałązki mi wygłądają na forsycje, ale pąki nie są żółte???? Poczekaj ze dwa dni.
Mnie się zdaje że to kalina, będzie miała lekko omszone liście. Tak wygląda. Pokaż więcej zdjęć.
Forsycja chyba by m iała już choć jeden kwiatek, no i pstrokate nieco gałązki. Zobaczymy jak puści liście.
Mamy taki niwelator i używamy go zawsze do wytyczania np. poziomu trawnika, nawet każdą deskę na tarasie wyznaczamy niwelatorem. Często podpowiadamy klientom, gdzie ma się kończyć ostatni schodek, znaczy na jakim poziomie, aby nie był niżej niż np. poziom ulicy.
To bardzo przydatne urządzenie.
Czy Tobie się opłaci mieć ten sprzęt ?
Ale skoro jest to na pewno..
Jednak muszę Witka zapytać, bo tutaj są potrzebne ćwiczenia praktyczne, a nie instrukcja przez internet. Błąd może wiele kosztować, bo liczy się każdy milimetr.