Cześć tila
Kamień kupowaliśmy u producenta, nie był na zamówienie.
Taki mieli w ofercie. Jak Ci zależy to przemierzę przy okazji
Mam jeszcze fotkę, z czasu jak go wybieraliśmy. To jest ten w prawym górnym narożniku.
Witaj Aniu,kolejna Aniusia ja was chyba ponumeruję sobie ,w moim ogrodzie ,cieszę się z Twoich odwiedzin a Twoje słowa o ręce mistrza pokażę M niech wie z kim ma do czynienia
Aniu u nas tez fatalnie ,nawet burzę zaliczyliśmy,to może widoczek na poprawę humoru oczywiście poprzedni rok
lecę z rewizytą
Masz rację, jak wolne, to zimnica i jak tu sie cieszyć...normalnie po solidnym gradobiciu zwiałam
Gosia, szalejesz ze spotkaniami
moje szelmy
z tą Dżaga idzie zwariować, jak nie kradnie wszystkiego, to morduje kogoś, pół ogrodu zdewastowała i zabiła 3 jeża, miała juz pysk pokaleczony i durna nie popuściła... teraz pewnie pchły będzie miała, a jeż to nasz pomocnik w ogrodzie, oh
jesienią 2012 roku wsadziłam 3 cebule lilii, widać że teraz będzie więcej
M w końcu dokończył domek dla bzyczków
a ja z teściem tworzę ogrodzenie (jeszcze świderki trzeba dospawać, pomalować i można wieszać)
Pozdrawiam
Witaj Agnieszko w moim ogródeczku ,cieszę się z Twoich odwiedzin i miłych słów ,"troszkę" pracy wymaga ,ale nie wiem co bym bez niego robiła hahaha chociaż chwilami mam dość
Zaraz gnam z rewizytą
dla ciebie zdjątko z poprzedniego sezonu
Bożenko, wiklinowe kule kupiłam na targach w Ostródzie, miały iść do ogrodu, ale Kinia zrobiła oczy jak kot ze Shreka i wylądowały u niej
Boćku, już nawet wymieniony został kolor na delikatny róż, bo ostatnio w kwiaciarni takie były, a ta ciemna poszła dla mnie do dużej donicy.
Jestem urobiona po kokardy, dziś choróbsko mnie zmogło, więc przymusowo nie ryje w ziemi tylko siedzę w domu.
Wiosna pewnie u większości już na całego, u mnie też coraz bardziej kolorowo
ha, ha, dobre staram się, jak mogę, więcej zdjęc, mniej gadania
ale rano luknęłam na wasze spotkanie, z wpisami nadrobię później, fajne z was dziewczyny
a u ciebie sprawdzę, czy masz sterowniki i co za tym idzie foty
takie tanie rośliny te tawuły, a ja je bardzo lubię
łoł....nie wyskubałam tu kostrzewy, widać!!!
dąbrówka zaraz zakwitnie, bratek sie wysiał, pełno go w ogordzie, wszystkie siewki zakwitają
futro niedźwiedzie wyjatkowo zielone, bo normalnie rządzi na nim Sonia i się wyciera