Małgoś, u nas od środy podobno już plusowe temperaatury. Az tak daleko do siebbie nie mamy to życzę aby i do Ciebie szybko doszło Ja mojemu śniegowi daję dwa dni na topnienie W piątek wychodzę do ogrodu!
Aniu, z Twoim zapałem do ogrodu wiem, że i u Ciebie będą śliczne trawy!
ID potrzebują dużo wody na początku sezonu, wtedy szybko odrastają po wiosennym cięciu.
Spokojnego tygodnia!Buziaki
Aniu, po Twoim wpisie też wczoraj usiadłam i zaczęłam przypominać sobie wszystko o gnojówkach Do końca tygodnia muszę przestudiować Twój wątek bo to był plan na zimę a za chwilę wiosna zapuka do ogrodu...
Czyszczenie smaragdów i mnie niestety czeka, i wiem, że będzie to najgorsza praca ze wszystkim wiosennych Jesienią odpuściłam odkurzaczenie i teraz pewnie padnie wiele niecenzuralnych słów jak zajrzę do środka...48 szt.tutaj plus 20 w nowym ogrodzie-oj będzie ból
Aguś, bardzo mi przykro Mam nadzieję, że jakoś się trzymasz...tulę Cię mocno kochana!
RB nie wpada w róż,to może być tylko złudzenie. On na początku sezonu jest trochę taki przybrudzony ale od czerwca, lipca gdy dostanie więcej słońca jest bardzo intensywnie czerwony aż razi na rabacie
A o trawach nie wiem co Ci napisać Napisz co masz to jeśli będę wiedzieć to podpowiem jak się nimi zajmować
Sebek, podziwiam, że w taką zimnawicę miałeś ochotę na cięcie ale już doczytałam,że to brak czasu w póżniejszym terminie tak Cię pogonił Jeśli sprawdzą się prognozy to moje kolosy pójdą w piątek pod nóż
Wczoraj cały dzień spędziłam na przypominaniu sobie wiadomości o gnojówkach, wywarach itd. i natrafiłam na rady dt. wczesnego cięcia traw, hortensji itd. Myślę, że temat za chwilę będzie bardzo na czasie to póżniej pokażę