Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:36, 13 lut 2017

Do góry
regli napisał(a)
Polinko, mam pytanie odnośnie gór Wchodziliście może zimą na Wysoką Kopę w Izerach? Właśnie siedzimy w Szklarskiej i mamy w planach, ale zastanawiam się czy damy radę z dzieckiem.

Reniu, wchodizliśmy na Wysoką Kopę pod koniec pażdziernika ale szlak jest mało wymagający więc myślę, ze bez problemu teraz wejdziecie. Wchodziliśmy czerwonym szlakiem od Szklarskiej i tylko początek do Wysokiego Kamienia jest miejscami męczący ponieważ ciągie i ciągnie się to podejście ale to droga dojazdowa do schroniska więc droga szeroka i nie stroma Dalej szlak prowadzi równo przez las i na ostatnim odcinku jest trochę lekkiej wspinaczki ale bez strachu w oczach
Z powrotem poszliśmy drogą utwardzoną,która wiedzie do kopalni kwarcu i widoki były rewelacyjne choć sama kopalnia wywarła na nas przygnębiające wrażenie...ale warto to zobaczyć. Życzę miłej wędrówki i dobrej widoczności
Droga do spełnienia 11:15, 13 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Dalej pada?? Buu, ja też już mam dość tej zimy i to mówię ja-która kocha zimę

Marzę już o sekatorku, odkurzaczu ogrodowym i zielonej trawce...

Trzymam kciuki za wszystkie nieogrodowe sprawy!

Poli dzięki za kciuki
trzymaj dalej

wiosna idzie
chyba
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:40, 13 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Przeglądam dzisiaj zdjęcia z tamtego sezonu bo zastanawiam się nad małą zmianą ale póki co nie wymyśliłam nic ciekawego. Jak coś wpadnie mi mądrego do głowy to będziemy radzić a póki co zostawię kilka letnich obrazków

Hej Polinko - musiałam zacytować, bo taaaaakie piękne soczyście zielone foteczki na to zasługują
Pogubiłam się po drodze... 20:25, 12 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Ostatnie lata tak nas rozpieściły z tą niby zimą i w tym roku wszyscy zaskoczeni Ale idzie, idzie ciepełko Byndzie wiosna!
u mnie to z 2-3 tygodniowym opóźnieniem, pewne jest że będzie za jakiś czas
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 21:37, 11 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)

O co macie? Też jeżdzimy na dwóch kółkach
A na urlop jeśli to nie góry też zawsze zabieramy rowery i jeżdzimy ile można LEżenie na plaży nie dla nas
Miłego weekendu kochana!

Poli mój Ł. ma crossa...ja od tej bestyji z daleka... To dla niego odreagowywacz
Wzajemnie miłego

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:19, 11 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Cześć Aguś! Dawno Cię nie było...ale i ja rzadko teraz tu bywam
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.??

U Ciebie już roztopy? U mnie mróz cały czas trzyma.

Polinko, ja bywam ostatnio codziennie, miałam tylko przerwę w najgorszych momentach, gdy babcia odchodziła...

W ubiegłym tygodniu trochę rozmroziło i popadało, a potem znowu zmroziło. M. mówi, żebym sobie łyżwy kupiła, to łatwiej będzie mi się po ogrodzie poruszać Większość śniegu jednak zostało i już widzę, co będzie się działo, jak naprawdę przyjdzie odwilż.

Wpadaj i pisz co trzeba przy trawach robić, bo ja całkowicie zielona jestem w tym temacie.

Czy tylko ja mam wrażenie, że Red Baron wpada w róż?
Coś jeszcze, coś więcej... 19:09, 11 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)
A ja już biegłam do Ciebie dopytać się o trzcinniki

Jak dobrze pamiętam pisałeś, że w tamtym roku za póżno wyciąłeś trzcinnika?

Dobrą masz pamięc Poli - rzeczywiście w zeszłym roku wycinałem je,gdy już były mocno zielone u spodu - zreszta i w tym roku nadal były zielone u podstawy, ale to raczej niemożliwe by wypuściły nowe przyrosty na mrozie Wtym roku również przetestuje wczesne cięcie hortensji, w zeszłym sezonie po późnym cięciu zakwitły dopiero pod koniec sierpnia...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:09, 11 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Nie masz śniegu??? U mnie wszystko jeszcze przysypaneale jest nadzieja na szybkie roztopy więc ok.

U Was jednak zawsze zimniej, obserwuje to zwykle gdy jadę samochodem do Warszawy, przy S8 widac , ze od Doliny Baryczy juz inna strefa klimatyczna jest
Pogubiłam się po drodze... 17:01, 11 lut 2017

Do góry
amelia_b napisał(a)
Aniu my to się mamy z tą zimą luty dopiero, śnieg i mróz nie powinien nas dziwić

Ostatnie lata tak nas rozpieściły z tą niby zimą i w tym roku wszyscy zaskoczeni Ale idzie, idzie ciepełko Byndzie wiosna!
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 16:59, 11 lut 2017

Do góry
AniMa napisał(a)
O, na wakacje to my często poznajemy na dwóch kółkach okolice... eM ma jeszcze swoje "wyjące" dwa kółka crossowe - ale na te to się nie pcham, nawet aby się przymierzyć

O co macie? Też jeżdzimy na dwóch kółkach
A na urlop jeśli to nie góry też zawsze zabieramy rowery i jeżdzimy ile można LEżenie na plaży nie dla nas
Miłego weekendu kochana!
Sezon 2017 u Hanusi 16:55, 11 lut 2017

Do góry
Cześć Haniu I ja się witam w nowym sezonie
Coś jeszcze, coś więcej... 16:47, 11 lut 2017

Do góry
A ja już biegłam do Ciebie dopytać się o trzcinniki

Jak dobrze pamiętam pisałeś, że w tamtym roku za póżno wyciąłeś trzcinnika?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:10, 11 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Chcę już lata )
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 15:55, 11 lut 2017

Do góry
Nie masz śniegu??? U mnie wszystko jeszcze przysypaneale jest nadzieja na szybkie roztopy więc ok.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:52, 11 lut 2017

Do góry
Przeglądam dzisiaj zdjęcia z tamtego sezonu bo zastanawiam się nad małą zmianą ale póki co nie wymyśliłam nic ciekawego. Jak coś wpadnie mi mądrego do głowy to będziemy radzić a póki co zostawię kilka letnich obrazków

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:36, 11 lut 2017

Do góry
beata_m napisał(a)

fantastyczny pomysł boska dekoracja

Betako, dziękuję
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:35, 11 lut 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)
życze sukcesów w sprzataniu )

czytałam u ludzi, że pomalowałaś 2 pokoje ...po takiej akcji chętniej się sprząta zazdroszę ...bo u nas ten rok musi być malarski ....bo już duszno sie robi bardzo

Posprzątane U nas szybka akcja była i też takiej Ci życzę bo wiem co to długie remonty i bałagan w całym domu...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:31, 11 lut 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

Fajnie!
Polinko u Ciebie na tych fotkach widokowych-to ta zima jakoś bardziej do przełknięcia

Kasiu ale na tych górskich? Jeśli tak to wiadomo, że w górach całkiem inaczej odbiera się zimę i śnieg Kocham taką zimę jak mieliśmy w tym roku ale już wystarczy-teraz poproszę słońce i ciepło
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies