Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 21:37, 11 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)

O co macie? Też jeżdzimy na dwóch kółkach
A na urlop jeśli to nie góry też zawsze zabieramy rowery i jeżdzimy ile można LEżenie na plaży nie dla nas
Miłego weekendu kochana!

Poli mój Ł. ma crossa...ja od tej bestyji z daleka... To dla niego odreagowywacz
Wzajemnie miłego

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:19, 11 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Cześć Aguś! Dawno Cię nie było...ale i ja rzadko teraz tu bywam
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.??

U Ciebie już roztopy? U mnie mróz cały czas trzyma.

Polinko, ja bywam ostatnio codziennie, miałam tylko przerwę w najgorszych momentach, gdy babcia odchodziła...

W ubiegłym tygodniu trochę rozmroziło i popadało, a potem znowu zmroziło. M. mówi, żebym sobie łyżwy kupiła, to łatwiej będzie mi się po ogrodzie poruszać Większość śniegu jednak zostało i już widzę, co będzie się działo, jak naprawdę przyjdzie odwilż.

Wpadaj i pisz co trzeba przy trawach robić, bo ja całkowicie zielona jestem w tym temacie.

Czy tylko ja mam wrażenie, że Red Baron wpada w róż?
Coś jeszcze, coś więcej... 19:09, 11 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)
A ja już biegłam do Ciebie dopytać się o trzcinniki

Jak dobrze pamiętam pisałeś, że w tamtym roku za póżno wyciąłeś trzcinnika?

Dobrą masz pamięc Poli - rzeczywiście w zeszłym roku wycinałem je,gdy już były mocno zielone u spodu - zreszta i w tym roku nadal były zielone u podstawy, ale to raczej niemożliwe by wypuściły nowe przyrosty na mrozie Wtym roku również przetestuje wczesne cięcie hortensji, w zeszłym sezonie po późnym cięciu zakwitły dopiero pod koniec sierpnia...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:09, 11 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Nie masz śniegu??? U mnie wszystko jeszcze przysypaneale jest nadzieja na szybkie roztopy więc ok.

U Was jednak zawsze zimniej, obserwuje to zwykle gdy jadę samochodem do Warszawy, przy S8 widac , ze od Doliny Baryczy juz inna strefa klimatyczna jest
Pogubiłam się po drodze... 17:01, 11 lut 2017

Do góry
amelia_b napisał(a)
Aniu my to się mamy z tą zimą luty dopiero, śnieg i mróz nie powinien nas dziwić

Ostatnie lata tak nas rozpieściły z tą niby zimą i w tym roku wszyscy zaskoczeni Ale idzie, idzie ciepełko Byndzie wiosna!
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 16:59, 11 lut 2017

Do góry
AniMa napisał(a)
O, na wakacje to my często poznajemy na dwóch kółkach okolice... eM ma jeszcze swoje "wyjące" dwa kółka crossowe - ale na te to się nie pcham, nawet aby się przymierzyć

O co macie? Też jeżdzimy na dwóch kółkach
A na urlop jeśli to nie góry też zawsze zabieramy rowery i jeżdzimy ile można LEżenie na plaży nie dla nas
Miłego weekendu kochana!
Sezon 2017 u Hanusi 16:55, 11 lut 2017

Do góry
Cześć Haniu I ja się witam w nowym sezonie
Coś jeszcze, coś więcej... 16:47, 11 lut 2017

Do góry
A ja już biegłam do Ciebie dopytać się o trzcinniki

Jak dobrze pamiętam pisałeś, że w tamtym roku za póżno wyciąłeś trzcinnika?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:10, 11 lut 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Chcę już lata )
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 15:55, 11 lut 2017

Do góry
Nie masz śniegu??? U mnie wszystko jeszcze przysypaneale jest nadzieja na szybkie roztopy więc ok.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:52, 11 lut 2017

Do góry
Przeglądam dzisiaj zdjęcia z tamtego sezonu bo zastanawiam się nad małą zmianą ale póki co nie wymyśliłam nic ciekawego. Jak coś wpadnie mi mądrego do głowy to będziemy radzić a póki co zostawię kilka letnich obrazków

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:36, 11 lut 2017

Do góry
beata_m napisał(a)

fantastyczny pomysł boska dekoracja

Betako, dziękuję
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:35, 11 lut 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)
życze sukcesów w sprzataniu )

czytałam u ludzi, że pomalowałaś 2 pokoje ...po takiej akcji chętniej się sprząta zazdroszę ...bo u nas ten rok musi być malarski ....bo już duszno sie robi bardzo

Posprzątane U nas szybka akcja była i też takiej Ci życzę bo wiem co to długie remonty i bałagan w całym domu...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:31, 11 lut 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

Fajnie!
Polinko u Ciebie na tych fotkach widokowych-to ta zima jakoś bardziej do przełknięcia

Kasiu ale na tych górskich? Jeśli tak to wiadomo, że w górach całkiem inaczej odbiera się zimę i śnieg Kocham taką zimę jak mieliśmy w tym roku ale już wystarczy-teraz poproszę słońce i ciepło
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:29, 11 lut 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Fajna ta kompozycja z hiacyntami U mnie śniegu cała masa ... nie wiem czy do marca stopnieje Pozdrawiam

Reniu, dziękuję Odliczam już dni do wiosny a raczej do dnia w którym będzie można wyjść do ogrodu i konkretnie podziałać. Smaragdy będziesz czyścić na wiosnę?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:27, 11 lut 2017

Do góry
frezja napisał(a)
Super wyprawę mieliście....kocham góry.

Ewa widzę, że jest tu nas więcej zakochanych w górach
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:26, 11 lut 2017

Do góry
Wendy79 napisał(a)
Super macie te wypady w góry! Też coraz bardziej tęsknię za wiosną, ale boję się roztopów. Moje zadołowane doniczki z rozchodnikami już stoją w lodzie...

Cześć Aguś! Dawno Cię nie było...ale i ja rzadko teraz tu bywam
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.??

U Ciebie już roztopy? U mnie mróz cały czas trzyma.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:25, 11 lut 2017

Do góry
AniMa napisał(a)
Tez eMa namawiam na taki spacer dla samego spaceru, ciszy, widoków. Moze byc nawet nocny... Jest szansa, że sie doczekam
Cieszę się, że się piny przydadzą...
Ja mam duzy stół ktory sie nada

Aniu, stół będziemy robić ale taki mały stolik kawowy
Oj dla tej ciszy warto iść! Mieliśmy nawet taki moment na szlaku pomiędzy Strzechą Akademicką a Odrodzeniem, że przez pół godziny żywej duszy nie spotkaliśmy-byliśmy tylko my i góry. Coś fantastycznego i ta cisza, która pozwalała zapomnieć o wszystkich troskach, po prostu można iść i przez chwilę całkowicie się wyłączyć z życia...uwielbiam takie momenty

W Strzesze Akademickiej spotkaliśmy grupę dziewczyn, które o 23.00 dotarły na szczyt Śnieżki a póżniej jeszcze dwie godziny szły do schroniska. Do Strzechy dotarły o 1.30! Próbuję namówić eMa na coś podobnego
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies