Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 11:59, 09 lut 2017

kasja83 napisał(a)

Się urządziłaś...bieganie z bodyguardem
U nas ponoć otwierają siłownię, że bawialnia jest i można tam dzieci zostawić...nie będzie już wymówek

U nas w sumie są 3...ale jakoś nie mogę się zebrać na wyjście...
Kiedyś, dawno, jak mieszkałam w dużym mieście, to jeździłam na grupowe zajęcia i podobało mi się, ale miałam fajną ekpięTeraz w domu, wciągam stój, odsuwam fotel i ćwiczę kiedy chcę i ile chcę i tak samo stękam
09:31, 10 lut 2017
AniMa napisał(a)

Dzisiaj rowerek. Przymierzam sie do biegania eM też bedzie mnie wspierać...w roli ochroniarza

ja nie biegam ......mój M tez z bieganiem się nie polubił ...robiliśmy jakieś próby ...bo moja sąsiadka biega regularnie .....nawet teraz w zimie .....dla nas to nie najlepsza forma aktywności ......ale M jeździ regularnie na rowerze w sezonie .... rower mu odpowiada najbardziej
AniMa 09:59, 10 lut 2017

O, na wakacje to my często poznajemy na dwóch kółkach okolice... eM ma jeszcze swoje "wyjące" dwa kółka crossowe - ale na te to się nie pcham, nawet aby się przymierzyć
Basilikum 18:28, 10 lut 2017

a ja biegam, nalezymy nawet do druzyny biegackiej i jezdzimy razem na zawody. W planie oboz treningowy na Wielkanoc
Ostatnio mam przerwe ale musze sie wreszcie zabrac, bo w marcu zawody.
polinka 16:59, 11 lut 2017

AniMa napisał(a)
O, na wakacje to my często poznajemy na dwóch kółkach okolice... eM ma jeszcze swoje "wyjące" dwa kółka crossowe - ale na te to się nie pcham, nawet aby się przymierzyć

O co macie? Też jeżdzimy na dwóch kółkach
A na urlop jeśli to nie góry też zawsze zabieramy rowery i jeżdzimy ile można LEżenie na plaży nie dla nas
Miłego weekendu kochana!
AniMa 21:34, 11 lut 2017

Basilikum napisał(a)
a ja biegam, nalezymy nawet do druzyny biegackiej i jezdzimy razem na zawody. W planie oboz treningowy na Wielkanoc
Ostatnio mam przerwe ale musze sie wreszcie zabrac, bo w marcu zawody.

Podziwiam Do uprawiania sportu trzeba mieć silną wolę...mi czasami tego brakuje...
AniMa 21:37, 11 lut 2017

polinka napisał(a)

O co macie? Też jeżdzimy na dwóch kółkach
A na urlop jeśli to nie góry też zawsze zabieramy rowery i jeżdzimy ile można LEżenie na plaży nie dla nas
Miłego weekendu kochana!

Poli mój Ł. ma crossa...ja od tej bestyji z daleka... To dla niego odreagowywacz
Wzajemnie miłego

AniMa 21:44, 11 lut 2017

Nasz dzien byl dzisiaj baaardzo długi... Przywiezli meble...
Ogolnie super,ładne ale dzisaj posiwiałam...
W wiatrołapie źle zrobili fronty-do wymiany....w salonie brakowało 2 cm do sufitu- na szczescie juz poprawione....zostala jeszcze szafa pod schodami na do wykonczenia... Na razie nie zapeszam
Dobrze, że eM przejął pałeczkę w prowadzeniu rozmów....
Na razie zdjec nie dam- bo tez posiwiejecie
AniMa 21:48, 11 lut 2017

No moze jedno...

Pytam: no kto to czytal te wymiary???? Chyba w calach były podane!!!!
Nikomu nie życzę
AnnaCh 22:03, 11 lut 2017

Będzie dobrze Ania