Jolu jak miło, ze wpadłaś do mnie
powoli wszystko nadrabiam i z każdy dniem mam więcej chęci do działania,ale w ogrodzie jeszcze nie działam, robi to Zbyszek grabi, przycina, a dziś nawet wziął się za rabatę irysową i przesadzał chociaż też strasznie u nas wiało, a ja czekam na cieplejsze dni
Aniu bardzo dziękuję za wiosenne przywitanie i od razu się odwzajemniam - również witam wiosennie
Front prezentuje się rewelacyjnie jest dostojnie i elegancko a latarenka w tym miejscu dodaje uroku
Polecam obielę bo jej białe wiosenne kwiaty są ozdobą każdego ogrodu
Mam jeszcze fotkę z dziurą po magnolii Będzie tam ciurkadełko a za ciurkadełkiem chciałam coś posadzić, tylko co?? Fundament będzie odnawiany więc proszę nie patrzeć
Juziu jak się przyjrzysz na zdjęciu to zobaczysz że już tam 5 sztuk maleńkich citronelek posadziłam
Maleńkie są ,bo to z podziału (prezent zresztą od Gosi z Kubusiowa ),ale w tym roku mam nadzieję że się wezmą
Myślałam żeby już zacząć ale poczekam aż rozpoczną sprzedaż bukszpanów ,a w między czasie wszystkie cebulowe dobrze wyjdą ,nie poniszczę jak będę łazić
Wiesz Juziu jak u nas dzisiaj zimno było ,a na noc to chyba przymrozek jakiś będzie
Asiu ,tą pnącą angielską ,też mam kupiłam w tamtym roku ,u siebie w szkółce ,ślicznie kwitnie ,ładne duże kwiaty ,dzisiaj nawiedziłam Auchan i kupiłam pnącą taką ekri i ta co ty Blue Queen ,będziesz sadzić do gruntu czy będziesz czekać ?
pozdrawiam