]
Musicie mi uwierzyć na słowo, że tam coś rośnie Mam tam hortensje Limeleight, purpurowe krzewuszki, perukowca i klon japoński. Jest też rządek białych tulipanów i lawenda. Nie dość , że wszystko malutkie, to jeszcze na dodatek mocno poprzycinane. Teraz trza czekać, aż urośnie
zakupy pierwsza klasa, ja roślinek nie kupowałam .... szkoda, że lepiej się nie zgraliśmy z tym spotkaniem ... może za rok się uda. u mnie i w wątku Spotkanie Gardenia 2014 zamieściłam trochę zdjęć z targów.
Góry , drzewa, porośnięte zbocza, fascynują, kolejne dni białego szaleństwa i zabawy
Pampeago
Predazzo
Pozza di Fassa i Ciampag
Vigo Cantinaccio
To są Dolomity
Zauważyweł, że wypowiadają się tu wytrawni fachowcy. Biorąc pod uwegę ich doświadczenie i życzliwość proszę o podpowiedź. Tak wygląda mój projekt:
Studnia o wydatku około 3500 L na 2 godziny. Odnawialna do tego poziomu w ciągu doby. Hydrofor 60l/min, max 5 bar, fi 25mm na wyjściu. Proszę o pomoc w łączeniu sekcji i doboru zraszaczy i przekrojów rur. Preferuję osprzęt Hunter: PGP ADJ, PGP 04 ULTRA lub PROS 04 Z DUSZĄ MP ROTATOR. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
lobelia jest dla mnie zbyt drobna... źle się ją pikuje i dlatego jej nie sieję
Duża różnica w iglakach przed i po cięciu- oczywiście zmiana na lepsze
Rzeczywiście warto pomyśleć nad zmianą koloru domku... chociaż może dzieci takie właśnie lubią
Nawet spotkałam kolężankę z pracy
Taras widokowy Sass Pordoi 2 950 m.n.p.m., widać już Marmoladę
Kolejne dni zjazdów
Marmolada najwyższy szczyt w dolomitach 3 343 m.n.p.m.
a tu masyw Sella
i niezłe miejsca na wypoczynek, a widoki są niezapomniane