Myślę Grażynko , że program "Maja w ogrodzie" powinien zainteresować się Twoim ogrodem. Pomysł a przede wszystkim ogrom pracy + otaczający krajobraz, przyniósł niewymierny efekt !!!
Na Twoim miejscu też bym ich zaprosił. Dodatkowo niech Danusia z nimi przyjedzie i wykona jakąś pracę czy pokaże ciekawostki. To byłby zaszczyt - dla Ciebie i dla Nas.
A teraz Twoja profilowa górka na którą napatrzeć się nie mogę na pewno wygląda wspaniale
No właśnie, dziś maj taki nieładny, zimno, pada deszcz. Na szczęście w Rzymie jest pięknie
A mi jedna róża nie przetrwała zimy - nie odbiła całkiem. Czeka mnie zakup
Kasia kiedyś pisała, że te cisy zostaną przesadzone - ale to dopiero jak będzie dom. Więc na razie zasadziła je tu - w ziemi zawsze lepiej niż w doniczce.
Cześć Seba ,właśnie doczytałam się jak Kasia wykłada Michałowi to już kumam bazę
Kasia kiedyś pisała, że te cisy zostaną przesadzone - ale to dopiero jak będzie dom. Więc na razie zasadziła je tu - w ziemi zawsze lepiej niż w doniczce.
Cześć Seba ,właśnie doczytałam się jak Kasia wykłada Michałowi to już kumam bazę
Mi pasuje do ciurkadełka mojego. Dałem tam te ciemne żurawki, żeby coś było, ale jak się trafi okazja to je zmienię na zestawienia takie jak robi Danusia