mam tylllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pracy zwawodowej, że nie daje rady innych rzeczy nadgonić....ale piękne u Ciebie kwiatki-parapetki
dziękuję żę wpadłaś i chciałam donieść, że napisalam do Ciebie emalie
Tak wygląda teren z tyłu domu, który mam do zagospodarowania: jest to kwadrat 20m/20m
Taras chcemy powiekszyć, nakreślilam sobie coś takiego
Wzdłuż ogrodzenia planuję szpaler z tuji szmaragd, to koło na środku to basen, miejsce pod basen planujemy wybetonować.
Po prawej stronie domu chciałabym rabatę wzdłuż domu, gdzie bedą wierzby hakuro z tawulami żółtymi, pomysl zaczerpnęlam z wątku Ani lecę w kulki, mniej wiecej tak bym chciala, żeby to wyglądało
nie umiem obrócic zdjęcia
Tak tak dziękuje u mnie już lepiej nawet prawie katar się skończył i oczywiście grabienie już zaliczone bo bym nie zdzierżyła ha ha buźiaki dla wszystkich i miłego wieczorku Danusiu , Nati ,Irenko i Karolinko
Foty wieczorne
W tym roku sie nie denerwuj bo i u mnie razem z Twoimi (no nieco tylko później) zakwitly krokusiki co prawda tylko zółte ale jednak i ranniki.Pączki mają tez przebiśniegi. Tu masz dowód.
megabasia - drzewko na przedostatnim zdjęciu to wierzba całolistna ( Salix integra Pendula)
to jej chwilowa miejscówka, wiosną przeprowadzka.
Tak jak pisałem wcześniej kropla w morzu musielibyśmy w lotto wygrać, aby obsadzić całość.
Jeszcze 37 lat do emerytury do tego czasu damy radę hihi