Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Katkak 23:38, 16 kwi 2014

Mirella napisał(a)
Asiu, Zbyszku, Dziękuję za miłą pogawędkę zwykle nie jestem taka rozmowna.Wstawiam fotkę na dobranoc jak nudna to proszę dać znać poprawię się

Witaj Urzekło mnie to zdjęcie i kamienie z dziurami też - jedyne w swoim rodzaju
Gabriela 14:44, 17 kwi 2014

Zachęciłam się do odwiedzin różami i wieloma innymi roślinami, które lubię. Ogród masz jak bombonierka, mały ale z pysznymi czekoladkami. Masz ładne donice na tarasie i "biżuterię" ogrodową, widzę spójność, wszystko ma styl i to dobry.
Też zaczęłam kolekcję z róż historycznych, nie wytrzymuję do jesieni i jak mam plan różany, to kupuję też wiosną, choć wiem że teoretycznie rosną lepiej jak się posadzi jesienią. W rezultacie kupuję i wiosną i jesienią. Ciekawa jestem jakie odmiany przyjdą w maju?
paniprzyroda 19:45, 17 kwi 2014

Byłam z rewizytą rano i zaciekawił mnie Twój ogród, niewiele zdążyłam poczytać, trzeba odłożyć na wolniejsze dni, cudnie zdjęcia robisz pozdrawiam.
Mirella 22:13, 17 kwi 2014

MagdziaDzięki, zwykłe jajka

Zbyszekgdybym wiedziała że łysy świeci, to bym foty robiła , a tak......pasztety robiłam

Kasia dzięki, to perz, znienawidzony przez ogrodników,zwyczajny, ale mój obiektyw go lubi, pozdrawiam i zapraszam, znam Twój ogród, nie jeden raz w nim byłam

GabrysiaŚlicznie opisałaś mój ogród, bardzo mi się podoba, nawet przez myśl mi nie przeszło że mój ogród może się podobać,tworzyłam go sama, bo uważałam że jak zdecydowałam się na budowę domu to z resztą też sobie poradzę, bo przecież to jest mój ogród i ja mam się w nim czuć dobrze, i zaprosiłam do niego te rośliny które lubię, oczywiście ograniczoną ilość, ale tyle mi wystarczyło aby być szczęśliwą.

PaniprzyrodaMiłe słowa dziękuję, proszę usiądż w kąciku kawowym, zrobię kawę i ugoszczę Cię najlepiej jak potrafię

AsiaDzięki
Mirella 09:10, 18 kwi 2014

Bukszpanowe impresje

Luckaa 20:11, 18 kwi 2014

A to jednak nie tylko u mnie kwitnie bukszpan, juz myślałam że oszalał, ale widze że Twój tez ma małe kwiatki.
Mirella 21:47, 18 kwi 2014

Luckaa napisał(a)
A to jednak nie tylko u mnie kwitnie bukszpan, juz myślałam że oszalał, ale widze że Twój tez ma małe kwiatki.

mam takiego gościa kwitnącego
Mirella 22:23, 18 kwi 2014

Niezapominajka, ... skromna i to jest w niej piękne.
Mathildis 22:35, 18 kwi 2014

monteverde 22:48, 18 kwi 2014

Wesołych Świąt Mirella