Dziś mam dla was zdjęcie forsycji prowadzonej w formie kuli(na razie jej nie przypomina )
I takich mini żywych dekoracji, coś jeszcze tam dołożę, ale nie wiem co
Dzięki Seba . Wczoraj szperałam po ich stronie " chwilowo brak". Szperałam również gdzie inndziej i również nic z tego . Będę czekać .... może ten brak nie potrwa długo
dobra sugestia Sebek będzie widać Między "rabatami" (choć jeszcze trudno to nazwać rabatą) będzie trawnik, na którym planujemy przesiadywać z naszym maluchem
Nie, pasuje tam i już widać jak ładnie się w niej rośliny odbijają. Jednak byłyby dobrze, gdybyś miąla na nią widok jak idziesz ogrodem, wtedy chyba bardziej cieszy
Hej Sebek
musiałam coś narazie dać - albo plastik albo drewno.... jedno i drugie mi nie odpowiada. W przyszłości planujemy z kostki granitowej opaskę wokół domu, taras, podjazd, więc i ścieżki czy bordery rabat będą również z kostki. Myślę, że finalnie rabaty również będą w innym miejscu niektórzy straszą, że jak ruszy budowa to wszystko zostanie zadeptane i zniszczone.... No a ja mam nadzieję, ze jednak ten kącik ocaleje, a jak będzie nadciągało zniszczenie to poprostu będę wykopywać co się da )