Heidi jest bardziej purpurowa niż fioletowa.
Mam zdjęcie Heidi też
Oj tam, oj tam
Każdy ma coś ulubionego, a dla mnie na przykład temat różaneczników to czarna magia
Aguś, miałam ostnice, owiec wiecznie zielony, stipy, rosplenice, turzyce i inne.
Jeszcze tylko kostrzewa się utrzymała, resztę musiałam co jakiś czas przekopywać bo i trawy i róże zbytnio walczyły o teren dla siebie. Poszukam zdjęć ale nie wiem, czy nie zostały na tym kompie, co padł.
Marzenko, kiedyś kopczykowałam i okrywałam, teraz nie mam kiedy, więc muszą po prostu przeżyć zimę i tyle. Nic na zimę nie robię, miałam plan, że gdyby temp. chciała spaść poniżej 20 st. to na szybko kupiłabym korę i porobiła z niej kopce wrażliwszym różom.
Witam
Potrzebuje pomocy. Wstawiam zdjęcia ponieważ chciałabym uratować storczyka i mam pytanie co mogę zrobić żeby odżył czy jest już spisany na straty.
No moje kochane ja już z nudów kanciki robiłam Podkrzesałam tujki nieco i zrobiłam zakupy torebkowe Nie mam jeszcze zdjęć ale bedą .Wsadzome już aksamitki żółte i w doniczce wychodzi trawa ryzowa ha ha .To chyba wiosna blisko ???
MARZENKA właśnie że drażnię , bo wiosnę czaruję ..nie przeszkadzaj maleńka
ANIU dzięki za poparcie ..mruczę dalej ......
SEBEK na wiosnę to dopiero będzie u mnie upychanie . wiesz ile badylków jeszcze zamówiłam ?
mruczę dalej .....wiosna cieplejszy wieje wiatr
JOASIU dla ciebie wstawiłam wszystkie moje wilczomlecze ...żeby cię wkurzyć ...bo kto wyrzuca siewki ...
wilczomlecze kocham mam trzy odmiany , a co jedna ładniejsza