No i stało się. Przyszli fachowcy tynkować dom! Muszę pilnować by nic nie zniszczyli w ogrodzie! Bo nie patrzą pod nogi nic a nic. Zasadziłem dziś paproć przeniesioną z ogrodu teściów jutro dam focie.
W ubiegłym roku tez dzieliłam kaukaskiego i już jest łan,ale jeszcze nie rozkwitł...trójlist daje nam na przeczekanie...ciągle go podglądam...ma ciekawe liście.
Aniu czy mogłabyś mi napisać jakie trawy masz tutaj posadzone zaczynając od prawej.
I co ile centymetrów je sadziłaś.
no i jeszcze jaką szerokość ma twoja rabata tak około licząc od tuji lub jak ci wygodniej podać.
A może wiesz co ile cm sadzić tuje szmaragd aby w przyszłości tworzyły fajny żywopłot.
Piękne malutki stipy a ja na jesieni wykopałam swoją i teraz wysadziłam do ogrodu ale chyba tak się nie przetrzymała jest jakaś szara Zobaczcie co wyszło Pozdrawiam cierpliwe ha ha
U mnie dzisiaj deszczyk pada nawet nazbierałam deszczówki do podlania storczyków( jak mi beczek z rajskiego brakuje) dzisiaj rozsadzilam kępkę pierwiosnka gruzińskiego i zrobiłam 10 sadzoneczek, wsadziłam do ziemi i zaczął padać znowu deszcz ale taki ciepły, wiosenny, zimno nie jest mam uchylone okno w domu
wysiały się inne pierwiosnki ja ich tam nie sadziłam
cały czas czekam ale chyba jednak będzie ciemny
klony palmowe rozwijają listki
japońska pięknotka
horti pnąca też się rozwija