No joszki w kloszki, nie mogę już kwitnie, a moje stoją na balkonie i nawet listka nie pokazły chociaż maja nową ziemię ja się tak nie bawię Bogusiu co Ty robisz z fiołkami, że te listki takie błyszczące i zdrowo wyglądają u mnie też nie są brzydkie ale nie wyglądają jak Twoje za begonię ślicznie dziękuję a nabytki fajne i Annenke i Maruszka
Aniu...następne dwie maja pączki.Z fiołkami nic specjalnego nie robię...były w odstawce,jak pokazały się pączki to zaczęłam podlewać.Wydaje mi się,że to zależy od odmiany...mam jeszcze niebieskiego...dopiero w pąkach,listki ma mniejszze.
Cleome śliczna, moja ma dopiero po 2 listki, właściwych jeszcze nie ma
nie chodzi o mniejsze listki tylko o błyszczące to może ja swoje begonie wywalę a kupię nowe cebule? ile u Ciebie wypuszczały listki? a może dlatego, że stoją na balkonie cały czas? w domu nie mam miejsca już
Aniu...pierwsze kiełki pokazały się już w piwnicy.Po wsadzeniu do ziemi szybko ruszyły.Begonii mam dwa rodzaje :listki zielone i ciemne,prawie bordowe.Myślę,ze mają za zimno,moje stoją na parapecie w kuchni i okno ciągle jest uchylone .