No proszę,i pierwsza setka zaliczona ) Gratuluję i ja Danuś
No.. dylematy jak nie wiem co Danusiu chyba my wszyscy tutaj z niecierpliwością czekamy by dorwać się wreszcie do naszych ogrodów A Danusiu, czy to już czas na wiosenne cięcia krzewów,hortensji,czy lepiej jeszcze chwilę z tym poczekać?
Danusiu ja tylko na dwie godzinki wpadłam do Warszawy i fruwałam dzisiaj. Obiecuję jak przyjadę na dwa dni samochodem to na 150% przyjadę obejrzeć ogród
Danusiu gratuluję tak szybkiego rozwoju wątku, za chwilę kolejny tysiączek będzie wszystkiego naj z okazji 8 marca, trochę spóźnione życzenia ale z Twojego miasta dzisiaj wracałam. Szok termiczny przeżyłam. Wrocław 5 rano +1, Warszawa -8 stopni, w południe Warszawa słońce, Wroclaw deszcz ze śniegiem
Dobrze, że już jestem w domu i czytam Twój wątek. Z niecieprliwością czekam na wytyczne czym obsadzać donice
Przejeżdżałaś i nie zajechałaś??? Telefon jest na stronie((
jak to przeczytalam pomyślałam ciekawe czy los pozwoli mi poznać ciebie osobiście
Musisz być bardzo ciepłą osobą
Danusiu gratuluję tak szybkiego rozwoju wątku, za chwilę kolejny tysiączek będzie wszystkiego naj z okazji 8 marca, trochę spóźnione życzenia ale z Twojego miasta dzisiaj wracałam. Szok termiczny przeżyłam. Wrocław 5 rano +1, Warszawa -8 stopni, w południe Warszawa słońce, Wroclaw deszcz ze śniegiem
Dobrze, że już jestem w domu i czytam Twój wątek. Z niecieprliwością czekam na wytyczne czym obsadzać donice
Przejeżdżałaś i nie zajechałaś??? Telefon jest na stronie((