Piękny bukiecik!!!
Prymulki na chwilę wystawione na taras niesamowite, takiego połączenia kolorów nigdy nie widziałam
Bukszpanik w takiej promocji, że trza brać
Danusiu - bukiet piękny - w Twoich ( i moich) kolorach Mi dziś kwiaciarki zrobiły nie po mojej myśli bukiety, no ale trudno ... A dekoracja na stole choć chwilowa cieszyła - meble same w sobie są urocze
chyba trochę spóźnione gratulacje na tę pierwszą 100 w nowym wydaniu ?
ale wciąż jestem bardzo zadowolona, że tu trafiłam i mogę zmieniać swój ogród przyglądając się dobrym wzorom
Tak, piękny bukiet, Witek wie o co chodzi
też trochę spóźnione..... GRATULACJE! idziesz Danusiu jak burza oj będzie encyklopedia ogrodnictwa dziękuję za wszystko, cieszę się, że tu jestem i daje mi to wiele radości
Gratuluję ,ale to niesprawiedliwe w tej "konkurencji" Danusiu nie powinnaś brać udziału, nikt nie dorównuje Twojej popularności ))))))))))
Piękny bukiet
Danusia jet poza wszelką konkurencją. Wszyscy trafiliśmy na ogrodowisko dzieki temu, że je stworzyła dzięki ogrodowi nie tylko bukszpanowemu Pokażcie chociaż jedną osobę, która w powiadomienich nie ma zazaczonego wątku Danusi? Danusia jest jak MATKA, wychowuje nas, uczy, tłumaczy a potem pozwala dorastać ale cały czas jest przy nas, doradza, opiekuje się.