Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 22:32, 11 gru 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Piękne ozdoby i moje kolory! Jeszcze raz muszę Ci podziękować za bombki. Bez Ciebie moja choinka by tak nie wyglądała! Buziaki!

I już rozumiesz, czemu u Ciebie o kolorach dosłownie to samo napisałam
Jak już się wie co kto lubi, to można szybciutko podpowiedzieć, gdzie coś fajnego można nabyć - kolejny fajny aspekt istnienia tego forum.

Mój ogród pod górkę... 22:30, 11 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

U mnie proces kupowania trwa bardzo długo
Kawa u Ciebie od dawna mi się marzy i na pewno z zaproszenia skorzystam, ale powiem szczerze, że wybiorę sobie taki moment, żebym mogła i domek zobaczyć i w przecudnym ogrodzie posiedzieć, taka jestem

Dobra, będę czekać cierpliwie
Mój ogród pod górkę... 22:28, 11 gru 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Kochana, dzięki wielkie za tyle pochwał!
Jak Ci się tak podobają, to eMa w auto i wpadać mi tu na kawę! Wypróbujecie na własnych tyłkach!

U mnie proces kupowania trwa bardzo długo
Kawa u Ciebie od dawna mi się marzy i na pewno z zaproszenia skorzystam, ale powiem szczerze, że wybiorę sobie taki moment, żebym mogła i domek zobaczyć i w przecudnym ogrodzie posiedzieć, taka jestem
Typografia ogrodu 22:22, 11 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Edyto temat zamknięty. bardzo Cie prosze. ściakam

oczywiście
Tu ma być ogród :) 22:19, 11 gru 2016

Do góry
Rytla napisał(a)
Uwielbiam patrzeć na błyszczące domy!
Polerujesz do zdjęć? Niesamowite!

Prawdę mówiąc dopiero co goście wyjechali, więc rzeczywiście porządki były, ale to chyba aparat sporo ukrywa, bo meble po weekendzie z gromadką dzieci całe upalcowane.
Tu ma być ogród :) 22:10, 11 gru 2016

Do góry
a jak Was już tak dużo przyszło, to jeszcze coś więcej zapodam

Tu ma być ogród :) 22:09, 11 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
a i macham do twojego odbicia

to macham zwrotnie
Tu ma być ogród :) 22:09, 11 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
z L. serio? ładna widzi mi się.bardzo

Serio, serio - 60 cm wysoka, koszt 40 PLN.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:04, 11 gru 2016

Do góry
Renia, szopka cudowna, zamówienie bym na taką chętnie złożyła
Fajnie, że nauczyciel lubi takie klimaty i pochwalił!
A pomysł gdzieś podpatrzyliście, czy córa sama na to wpadła?
Typografia ogrodu 22:01, 11 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Wszystkie wzory bombeczek przezroczystych mi się podobają i niezmiennie podziwiam za głowę pełną pomysłów.
I ściskam mocno, wiesz za co
Coś kombinuję bo chciałabym się odwdzięczyć, ale daj mi kilka dni, bo dopiero co goście wyjechali i wracam powoli do normalności
Edyto temat zamknięty. bardzo Cie prosze. ściakam
Tu ma być ogród :) 22:01, 11 gru 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Ot, ja slepok Czarnej choinki nie zauważyłam...Kusiły mnie w tym roku czarno białe dekoracje na święta ale czasu nie miałam za zakupy. Dzisiaj żałuję bo jak widzę tą choineczkę u Ciebie to wiem, że byłby to dobry wybór

Zajrzyj do najbliższego L, może się jeszcze nie sprzedały
Marta Zielona pokazała parę dni temu i już wiedziałam, że jak zastanę to będzie moja
Tu ma być ogród :) 22:00, 11 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Edyta, fajna ta dekoracja ... super wszystko skomponowałaś))) ... może też się skuszę na tę choinkę?

Polecam Renia, jest całkiem spora i cena ok.
Wyżej jeszcze wiszą papierowe gwiazdy, ale coś mi zdjęcie nie chciało wyjść, za dnia zrobię zdjęcie całego okna.
Tu ma być ogród :) 21:57, 11 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Rok w pudle czekały, aż się doczekały
Mi też się podobają
Miałam w tym tygodniu dwa razy gości i aż sama się zdziwiłam ile pochwał na mnie spłynęło, bo kolorystyka nietypowa jak na święta, ale najważniejsze, że nam się podobają - mój eM zakochany w czarnej choince

Ot, ja slepok Czarnej choinki nie zauważyłam...Kusiły mnie w tym roku czarno białe dekoracje na święta ale czasu nie miałam za zakupy. Dzisiaj żałuję bo jak widzę tą choineczkę u Ciebie to wiem, że byłby to dobry wybór
Ogród Ani :) 21:54, 11 gru 2016

Do góry
O widzę Aniu, że u Ciebie piękne wspominki i ciepłych miesięcy.

Z dokarmianiem ptaków ja mam inny problem, bo nawiedza nas srocza rodzina, która przepędziła mniejszych fruwających.
Już podczytywałam jak się tych srok pozbyć, ale chyba skutecznych sposobów niestety brak, humanitarnych - skutecznych sposobów, bo inne to oczywiście w grę nawet nie wchodzą.
Tu ma być ogród :) 21:52, 11 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
nie mam ostatnio czasu, żeby tu się udzielać, ale w domu coś tam świątecznego już się pojawiło, więc jedną foteczkę wstawię, może przy świetle dziennym cyknę coś jeszcze na dniach.

Edyta, fajna ta dekoracja ... super wszystko skomponowałaś))) ... może też się skuszę na tę choinkę?
Ogród z uśmiechem 21:49, 11 gru 2016

Do góry
i ja uważam, że trawnika za dużo.
Pomysł na 3 drzewa mi się podoba, tylko jeszcze czegoś mi brakuje, coś bym jeszcze na tle tej ściany dała, bo na razie ona przytłacza.

Oby powrót do pracy po chorobie gładko przeszedł.
Typografia ogrodu 21:44, 11 gru 2016

Do góry
Wszystkie wzory bombeczek przezroczystych mi się podobają i niezmiennie podziwiam za głowę pełną pomysłów.
I ściskam mocno, wiesz za co
Coś kombinuję bo chciałabym się odwdzięczyć, ale daj mi kilka dni, bo dopiero co goście wyjechali i wracam powoli do normalności
Mój ogród pod górkę... 21:42, 11 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Kasiu, napiszę krótko, dom po remoncie jest zaj....y!
Bardzo mi się podoba, bo sama lubię taki kolor drewna i te kolory na ścianach, a hokery takie same lub podobne od dawna mam w inspiracjach, tylko eM mi ich zakup blokuje, żebyś chociaż napisała, że wygodne są to bym mu to pokazała, ale chyba wręcz przeciwnie jest ?

Kochana, dzięki wielkie za tyle pochwał!
Jak Ci się tak podobają, to eMa w auto i wpadać mi tu na kawę! Wypróbujecie na własnych tyłkach!

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 21:40, 11 gru 2016

Do góry
Kasya napisał(a)
kopczykowalam dzisiaj roze....w deszczu i blocie...bylo extra
zabraklo ziemi wiec kilka szt musze podsypac jutro
jeszcze zwiazac trawy i ponakladac agro
pogoda ma byc taka sama wiec rowniez bedzie extra...juz sie ciesze na ta mysl

pomyśl jutro, że jestem z Tobą, bo też mnie to czeka i w ogóle mnie to nie cieszy ;-/
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies