No choiny są fajne
Teraz najbardziej mnie nurtuje pytanie, kiedy je powinnam na wiosnę przyciąć, tzn. w którym miesiącu? To, że lubią wodę to wiem O przeciągach nie wiedziałam
Aniu dzięki za graby, no fajne som, no
Kurde chyba się skuszę
Przegladam watek Jestem na stronie 427 zdjecia cisow. Moim zdaniem te cisy sa poparzone od slonca i taki jest wynik. Cisy lubia polcien lub cien.
Sprawdz jeszcze czy na lodygacz nie maja czerwcow bo tez sa takie objawy i cisy sa czesto przez nie atakowane.
Czerwce to przylepione robaki do lodyg tak podpowiadam.
Ania, ja w nich jestem zakochana
Renia, ren133 ma ich sporo, a pięć z tego samego żródła co ja
Ze Śląska do nas ładna droga, zapraszam na kawę i po graby, warto, bo po 2,80 wysokości miały
Elu cisy są podsuszone przeze mnie (3 sztuki dokładnie) Liczę, że dadzą radę wiosną Żadnych robaków nie mają
Aniu no zależy mi też na szkółce z drzewami blisko mnie a taką na szczęście mam Więc ta kafffa chętnie, ale innym razem
U Reni już też rentgena zrobiłam ostatnio hi hi, cudne te graby bezdyskusyjnie Będę miała na wiosnę dylemata ja nic
O widzę Aniu, że u Ciebie piękne wspominki i ciepłych miesięcy.
Z dokarmianiem ptaków ja mam inny problem, bo nawiedza nas srocza rodzina, która przepędziła mniejszych fruwających.
Już podczytywałam jak się tych srok pozbyć, ale chyba skutecznych sposobów niestety brak, humanitarnych - skutecznych sposobów, bo inne to oczywiście w grę nawet nie wchodzą.