Aniu, u Ciebie też na plusie, więc wreszcie można żyć. Czytałam że wypiłaś nalewkę, a mnie się niestety rumtopf prawie skończył i jestem niepocieszona, bo muszę czekać cały rok na następny. A był wielki trzylitrowy słój... i goście... parę razy...
A to
Agapanty w piwnicy podobnie jak i Twoje mają liście.Tez nie wiem co z nimi zrobić,przynieść do domu??? Mam je dwa sezony i jeszcze nie kwitły,pomimo ciasnych doniczek.Myślę,że chyba już nigdy nie zakwitną.Ania Monte miała śliczne w ubiegłym roku...
Aniu, taka zima bardzo mi cieszy. Szczerze mówiąc, to ja wcale nie bolałabym nad jej utratą. Martwię się tylko, by nie nadeszły większe mrozy. Aniu, haftowana.
...dziś podglądałam przez okno jedną z "moich Dam" zamieszkujących nasz ogród, w tym trudnym zimowym czasie... wcina kalinę na krzakach już niewiele co zostało...
Irenko, Agnieszko, u mnie tulipanki Tarda jak chwast rosną
A mnie podoba się ta pstrokatka
Wreszcie posadziłam kilka cebulek tych Tarda Od dawna mi się podobały. Jolu, szybko się mnożą?
Moje dziecię
...tajemniczo i romantycznie....tylko u Ciebie Aniu.
Gabrysiu, w [
Miłej niedzieli Aniu
u nas pogoda podobna, + 5 na termometrze, słońce, ale wietrznie widok dziś na ptaszki super pozdrawiam :*
Podskoczyło do +5! Optymizmem powiało!