Jak super A któreTurzyce?? Luki ale napisz które żórawki bo tam patelnia jest Zamiast niektórych bukszpanowych kulek mogą być np. Thuje zachodnie np golden glob albo tawulki japońskie takie cięte w kulkę Super wygląda taki prawdziwy plan
Tak bardzo wstępnie bo jeszcze kilka pytanek. Planujesz tam kule i stożki bukszpanowe, żółte trzmieliny na pniu. trawke Red Baron, hakonechloa, berberysy admiration, no na tym co wrzuciłem pod magnolią rzuciłem żurawki. Tak się zastanawiam czy nie lepsze byłyby turzyce zamiast hakone.
Kule bukszapnowe przyjąłem 30 i 40 . Stożki nie wiem jaką mogą mieć średnice, ale zakładam, że większe ok 70cm a mniejsze 40cm. Co ty na to ?? Kombinuje dalej
znalazłem gdzieś w zakurzonych zaświatach początkową wersję planu systemu nawadniania
pod 7 mam wyprowadzone źródło wody i to od niego poprzez zawory - powiedzmy takie rozgałęzienie odchodzi 5 niezależnych sekcji ( 4 kolory a 5 to kroplująca idąca wzdłuż ogrodzenia )
tutaj ważne jest jednak ciśnienie i bardzo ważny jest też drugi parametr - wydajność - mierzy się to tzw próbą kubełkową ( mierzy się czas niepełnienia wiaderka ) potem się to przelicza i już
jeśli nie spełnione są te warunki zraszacze się nie wynurzą , nie wiem jak to jest przy np samej linii kroplujacej - trzeba by poszperać i poczytać
Mira...skąd pomysł, że tylko na łóżku można spać, na takim mi byłoby wygodnie, ach całe moje
Waligóra; i zajęła całość, męczę się na tej ławce ale jej fajnie
a co się będę męczyć, tu sobie pośpię