Grembosiowo
19:16, 25 wrz 2013
Witaj Grembosiu po raz pierwszy, uwielbiam takie relacje z tworzenia ogrodów. Przeczytałam Twój wątek od początku do końca.
Wasz dom i ogrodzenie już z zewnątrz przyciąga wzrok, a ja dołączam się do pochwał, brakuje Wam chyba tylko odpoczynku. Prawdziwie ogrodowiskowo uroczy ogród macie, pergola, altana z grilowędzarnią, romatyczny murek z ławkeczką i ten drugi na słupach wykonany wg projektu Twojego M, gratulacje dla niego
, tarasy, mebelki i zastosowanie kamienia i cegły. Wasz trud nazwę ogromnym talentem i jesteście prawdziwą kopalnią inspiracji, natchnieniem i motywacją dla Nas do pracy w naszych ogrodach, ja dziękuję Wam za to, to był dla mnie cudowny spacer. Będę do Ciebie zaglądać Grembosiu, bo coraz ciekawsze rośliny wsadzacie
P.S. Dużo szczęcia dla młodej pary
Wasz dom i ogrodzenie już z zewnątrz przyciąga wzrok, a ja dołączam się do pochwał, brakuje Wam chyba tylko odpoczynku. Prawdziwie ogrodowiskowo uroczy ogród macie, pergola, altana z grilowędzarnią, romatyczny murek z ławkeczką i ten drugi na słupach wykonany wg projektu Twojego M, gratulacje dla niego

P.S. Dużo szczęcia dla młodej pary