Już daję
Puk puk
No to jeszcze raz lampioniki nastrojowo [img ]
U nas o 4 nad ranem śnieżek sypał...I siem mi trudno jechało Ale ogólnie jest zielono - więc jest dobrze
Hej Polinko Może nie będzie tak źle i do wiosny przetrwamy, mamy przecież Ogrodowisko to i nudzić się nie będziemy Grudzień, porządki świąteczne, zakupy to także mój ulubiony okres, jak ja lubię tę krzątaninę. Styczeń jak sypnie śniegiem to będzie zajęcie z odśnieżaniem, lubię też długie spacery po lesie bo cudnie wygląda w śnieżnej kołderce. A w lutym planowanie zmian, sianie jednorocznych i czas jakoś zleci. W marcu to już napewno będzie wiosna, nie wierzę żeby powtórzyła się sytuacja z ubiegłego roku. Ale jestem optymistka A dzisiaj, zainspirowana Twoimi dekoracjami wybrałam się do lasu po szyszki, wieje mało głowy nie urwie, szyszki pod deszczu brzydtkie, takie mokre ale już je rozłożyłam w garażu i schną. Jakiś pomysł mi się już w głowie urodził ale tak naprawdę mam ochotę skopiować Twóją dekorację n drzwiach bo śliczna jest. A ponieważ u mnie zdjęć ostatnio brak to wrzucę Swój wianek świąteczny. pozdrawiam cieplutko
Skrzyneczkę przemalowałam bo żle zrobiłam i jest taka
Witajcie! Hania podała mi link do was, artystów, wiec pozwole sobie zamiścić swoje prace malarskie "Nasturcje" 50/60 olej płótno "Całun Turyński"- 30/40 olej, deska
Ale się uśmiałm z siebie ----człowiek ucy sie całe życie .Dopiero dziś odkryłam jak trafić do kogoś do kogo napisałam ha ha .jak samouk komputerowy /sama się pochwalę /to samouk ha ha Zaglądającym kwiatuch D
Irenko zaproszenie zawsze aktualnie , zapraszam szczególnie w czerwcu w czasie kwitnienia róż i piwoni. Pozdrawiam Jasia
Wszystkim Uroczym Zaglądającym i tym oficjalnie i tym po tajniaku życzę miłego i spokojnego tygodnia..... To już tylko 3 tygodnie do Świąt , hurrrrrraaaa .... Buziaki