Izuś,
jeszcze u Ciebie podziękuję za cudowny współny weekend
za miły czas, długie rozmowy, spacery, śmiech.... Jesteście cudowni !!! A Iza to dama prawdziwa, z klasą, pełna kobiecego wdzięku i w dodatku tak mówi, że człowiek może się zatopić w tym słuchaniu.....nic dziwnego, że Adam poza nią świata nie widzi !
więcej fotek dokleję u Izy wieczorkiem, teraz praca....
Gosiu czy po prawej stronie na dole rośnie kostrzewa? Bo jeśli tak to będzie trzeba ją podzielić na kilka mniejszych, gdyż środek po paru latach brązowieje i brzydko wygląda. U mnie po 4 latach się bardzo rozrosły i właśnie te środki szpeciły więc je podzieliłam i miałam armię małych kępeczek
Aniu a tak moja Stefcia dzisiaj wyglądała i wcale aż tak nie cierpi z powodu deszczu a dla Gabrysi to jest floribunda z nostalgicznych one rosną 80x 50 cm
Iza...wiem...teraz już wiem! ....mam dwa koty......przy czym ten rudy czuje się tu lepiej niż ktokolwiek ! zobacz co dziś uczynił....na moim autku ! ehhh "se siedział"
Dzisiaj wpadła do mnie Ewelinka, połaziłyśmy po ogrodzie, coraz więcej już mam wkopane i znikają doniczki, a w nagrodę zjadłam ostatnią borówkę, a jaka była słodziutka
ostatni kwiat powojnika
ostatnie róże, stara NN inne pokazywałam wczoraj, kwitnie jeszcze D'oro
żurwki ladnie się trzymają, tutaj ten sam gatunek a inny kolor mają jedna rośnie w cieniu magnolii a druga trochę dalej może z tym wsadzaniem wyrobię się do śniegu