Zdjęcia są automatycznie zmniejszane do 640x480, Jeśli macie je duże np. w Picasie eksportujcie wybrane na pulpit już pomniejszone do 800x600 ja tak robię i wtedy wgrywa się jedno zdjęcie 5 sekund albo krócej. Jeśli nie macie żadnego programu do zdjęć a tylko same zdjęcia na pulpicie i to duże no to zmniejszanie tak trwa.
Kochani, zdrówko no to wiadomo, dobrze Tylko wyobraźcie sobie chodzić non stop przez dwa dni
Pierwszego od 9 do 17, a drugiego od 10 do 22 przysiadów zrobiłam co najmniej 1500
Drugiego dnia to się ciągnęłam za Hanią wieczorkiem, że aż się śmiała ze mnie i chciała film nagrywać. Ale dziś hasam już jak sarenka po lesie
Witam po powrocie, popieram apel Sebka o usunięcie zdjęć nie swojego autorstwa jeśli oczywiście takowe pamiętamy, że były.
Natomiast mam prośbę także o wymianę zdjęć w swoich wątkach ( osób starszych stażem) - z Image Shacka na te ze znakiem wodnym Ogrodowiska.
Mam pytanie czy może orientuje się Pani gdzie można u nas w Polsce
kupić różę odmianę Queen of Sweeden? Zazwyczaj kupowałam ją w UK od
Austina ale tu nie wiem czy jest?
Wróciłam i od razu tutaj trafiłam i cieszę się, jak dziecko normalnie, że mamy ogrodnika, który pokazuje siebie przy pracach, jak ja. Bo po prostu uwielbiam takich ogrodników Świetne zdjęcia przy wycinaniu roślinności przy oczku wodnym, boskie liatry przy warzywach Mam nadzieję, że sporo takich prac zobaczymy. To bardzo pouczające.
Ja bym nie sadziła do gruntu, posadziłabym do donic i potem wiosną "pędziła" je w doniczkach jako dekorację. Jednak obawiam się, że te cebulki nie były przechłodzone i mogą nie zakwitnąć, a wystawienie ich na mróz spowoduje uszkodzenia.
Bardzo proszę o pomoc
Właśnie dostałam ok 200 cebulek tulipanów które już kiełkują i nie wiem czy posadzic je teraz pod śniegiem gdzie ziemia jest jeszcze nie zamarznięta
Czy dopiero wczesna wiosna a teraz przechowywać je w zimnym i ciemnym
pomieszczeniu ?
Ja proponuję przyciąć berberysy i cisy w płaskie chmury i przód rabaty podsadzić polami wrzośca kwitnącego na różowo, jedną albo dwie odmiany i dodać trawy Morning Light.