No więc tak, Essen wgrane po 8 godzinach, mało brakowało a 1300 zdjęć z jednej, uszkodzonej karty by poszło Ale mam - informatyk uratował. Natomiast o Essen napiszę artykuł, a zdjęć mam 3300 więc mają mi wystarczyć na artykuły tematyczne na jakiś czas Nie wrzucę ich tutaj w swoim wątku a w wystawach
Oczary (Hamamelis) należą do najwcześniej kwitnących krzewów wiosennych, a właściwie zimowych. Kwitną już teraz, przed rozwojem liści.
Podczas wystawy w Essen spotkałam sporo kolorowych odmian, a w ogrodzie obok hal wystawowych rósł olbrzymi okaz.
...żadnej litości! "Do loboty" jak to krzyczy na mnie Kuba
Danuś a tak na poważnie to odpocznij, przecież poczekamy cierpliwie A swoją drogą to niezłą "ścieżkę zdrowia" sobie urządziłyście ganiając tak od rana do wieczora
Gardenarium - Danusia ja czytałam o spotkaniu u Szmita i mam zamiar się na nie stawić
Gosia - jedziemy 5 maja, mam nadzieję ,że się z Wami załapię, Krzysiu chyba nie będzie mógł jechać .
Jeszcze trochę czasu jest na myślenie
Nasiona tytoniu leśnego dostaniesz, tylko przypomnij się koleżanko, wiesz że u mnie skleroza zaawansowana !
Danuś jak oglądam te zdjęcia to serce mi łomocze jak szalone...zachwyt tym ogrodem nie przemija wrecz przeciwnie dodaje andreliny..pojechałam na działkę z aparatem porobić zdjęcia i ..klops baterie wysiadły haha Pozdrawiam!
Aniu, zdjęcia jak będziesz miała dużo, to na pulpicie się nie pomieszczą, będzie Tobie i tak potrzebny jakikolwiek program do ich archiwizowania. Wtedy wybierasz te co chcesz wgrać na forum i eksportujesz na pulpit już pomniejszone. Tak działa nasze forum, ale za to potem wklejanie to już bułka z masłem i zajmuje to chwilkę.
Zdjęcia są automatycznie zmniejszane do 640x480, Jeśli macie je duże np. w Picasie eksportujcie wybrane na pulpit już pomniejszone do 800x600 ja tak robię i wtedy wgrywa się jedno zdjęcie 5 sekund albo krócej. Jeśli nie macie żadnego programu do zdjęć a tylko same zdjęcia na pulpicie i to duże no to zmniejszanie tak trwa.