"Niezdecydowana ogrodniczka"
11:52, 25 paź 2013
Tak wygląda ten zakątek z iglakami z innej strony, rabatka do zagospodarowania jest jakby za kratką w głębi
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Topiary z bukszpanu i cisa
Któregoś roku zaczęłam eksperymentować z formowaniem iglaków. Trochę znudziły mi się ich naturalne formy. Szczególnie, że dziadek posadził ich mnóstwo. Cóż kiedyś taka moda była. Zaczęłam to robić w tylnej części ogrodu, żeby w razie czego nie psuć sobie widoku. Po jakimś czasie są nawet efekty. Muszę mu jeszcze wyrównać dolną kulę. Obok były duże krzewy i wyschło mu się.
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Topiary z bukszpanu i cisa
Moja koleżanka tak ma przed domem,dokladnie niewiem z czego to jest,mówiła,że to juz jej dziadek zaczął tak ciąć
Danusiu doradź mi co zrobić z tymi tujami. Są już stare, mają chyba z 20 lat. Od dwóch sezonów przycinam górę i niektóre ładnie się zagęściły, ale boki i doły są rzadkie. Może po prostu wyrzucić i posadzić nowe.