No i jak Aniu Monte - co myślisz o tej rabacie? Nam sie podobała tak sobie, mimo iż nie wiedziałyśmy jeszcze co nas czeka dalej. I potem żałowałysmy, że tyle czasu na niej spedziłyśmy.
W Tyczynie kupiłam duże rozchodniki.. różowe.. ale jaki róz nie pamiętam..... a nazwy już chyba nie znajdę.. ale to były wielkie sadzonki...
Mam rózne rozchodniki, ale nawet teraz nie określę ani odmian, ani kolorów... mam jednego o ciemnych liściach i o ciemnych kwiatach.... i wysoki ładny jest.. ale foto nie znalazłam Rośnie na parkingu a tam zdjęć nie robię
Większosć rozchodników chyba kupowałam pod Tarnowem.. po lewej stronie.. jadąc do Tarnowa... Pani ma bardzo dużo rozchodników. W Rzeszowie u Pana Bylinowego jakieś rozchodniki widziałam, ale chyba z tych wysokich nie rzuciły mi sie w oczy, ale też nie szukałam.... i pomysłów mi brak gdzie jeszcze można kupić.... a w Giedlarowej nie ma??
Moje takie są (z różowych i czerwonych) .. i chyba są spod Tarnowa..
Dalej rabata Oudolfa - lekki zawód bo liczyłyśmy, że będzie w pełni kwitnienia - jakoś tak w całości nie wyglądała przebojowo - lepiej wyszła na zdjęciach fragmentami.