Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:08, 12 sie 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Aniu wspieram cię dobrymi myślami

rób sobie małe przerwy i zaglądaj do nas

Dziękuję Aniu za pamięć będę zaglądać wieczorkami a jak tak piwonie i inne przeżyły?
Anglia sierpień 2013 22:07, 12 sie 2013

Do góry
A to książka o tym ogrodzie napisana przez Rosamund Wallinger

I niespodzianka

Mam tę książkę z osobistą dedykacją

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 22:07, 12 sie 2013

Do góry
Anita1978 napisał(a)
Może?.... Ja na iglaki, a konkretnie świerki, to puszczam powojniki, które mają w ten sposób naturalną pergolę

Fajny efekt, ale czy świerkom to nie szkodzi?

Aga niezłe zakupy, u mnie nie ma Brico, trudno powiedzieć, czy to dobrze, czy źle
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:06, 12 sie 2013

Do góry
rozajerycha napisał(a)
Witaj Monteverde już widzę jak działasz
Znowu będą zakupy ...))))))))))))))))))))))))))))))
Pozdrawiam serdecznie .

Raczej nie, bo nie mam gdzie sadzić chyba trzeba będzie i tak coś poprzesadzać i podosadzać w raju jeszcze zostało co nieco do przywiezienia no chyba , że jedna różyczka Constanze Mozart, na która czekam a to Papageno
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:05, 12 sie 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

Irenko pokażę, ale teraz ogródek oglądam w przerwie na papieroska z balkonu dzisiaj majster majstra poganiał cały dzień miałam zajęty, ale roślinki "oczka" do mnie puszczają i ładnie kwitną dzisiaj też troszeczkę popadało to nie chciało mi się w mokre włazić

Ania, cos Ty mi tu znów wkleiła, że oczu nie mogę oderwać??? Jezdny, ale piękna!!!

Edit: przepiękna!
Anglia sierpień 2013 22:04, 12 sie 2013

Do góry

O....! 22:04, 12 sie 2013

Do góry
marzena napisał(a)
no miło mi

Marzenko ta różanka cud-malina
Ogród w budowie - nieustającej 22:04, 12 sie 2013

Do góry
asc napisał(a)
Pszczółka i moje towarzystwo... w towarzystwie niebieskości..

Ewa, Ty zobacz jak Ty pasujesz do mojego tarasu w tej sukience, no !.
Reszta dziewczyn też dobrana kolorystycznie.

Twój pomysł z B&B jest świetny. A wiesz jaka jest najlepsza strona Twojego pomysłu - pozostawiając sobie nawzajem swoje ogrody, pewnie byłybyśmy zdecydowanie bardziej zadowolone ze stanu ogrodu po powrocie i mniejszy byłyby problem z syndromem ogrodnika "powracającego z wakacji", który opisał nasz kochany Capek w "Roku ogrodnika".
Anglia sierpień 2013 22:03, 12 sie 2013

Do góry

Widoki z okien

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:02, 12 sie 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Aniu, proszę pokaż nowe miejsce w szerszej perspektywie
co do obiadku, wiem u ciebie smacznie

Irenko pokażę, ale teraz ogródek oglądam w przerwie na papieroska z balkonu dzisiaj majster majstra poganiał cały dzień miałam zajęty, ale roślinki "oczka" do mnie puszczają i ładnie kwitną dzisiaj też troszeczkę popadało to nie chciało mi się w mokre włazić
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:02, 12 sie 2013

Do góry
Spragniony wróbelek...
Mój jesienny ogród 22:02, 12 sie 2013

Do góry

Witajcie, może dziś skończę fotki z Niagary, widzę że zanudziłem Was na śmierć, bardzo mi się tam podobało, myślałem że wam też. Wczoraj miałem stracha, wlazł mi jakiś ból w bok, ledwo mogłem oddychać, już myślałem że to od serca, doczłapałem się do sklepu, zmierzyłem ciśnienie, całe szczęście było idealne. Koło 11 trochę mi odpuściło, to pewnie znów mnie dopadła klima, jak wchodzę do metra to zawsze się ubieram, są tam straszne przeciągi a w kolejce strasznie zimno, nie założyłem koszuli i od razu mnie pokarało. Tu wszyscy, no prawie wszyscy latają w klapkach i w króciakach a ja się dziwie skąd u nich tyle zdrowia, ja w ogóle nie choruje ale nie mam zdrowia na takie latanie. Krótki spodenki już od miesiąca spakowane a bez koszuli nie wychodzę z domu.

Anglia sierpień 2013 22:02, 12 sie 2013

Do góry
A teraz macie niebywałą okazję obejrzeć oryginalną pracownię Gertrudy, gdzie zachowało się prawie wszystko, rysunki, plany...

Aranżacje Gosi 22:01, 12 sie 2013

Do góry

Jednoroczne kompozycje Karoliny 22:00, 12 sie 2013

Do góry
Aby uzyskać odpowiednią i satysfakcjonującą mnie ilość kwiatów jednorocznych, w tym roku postanowiłam wychodować je sama

Jeden ogród – dwie osobowości 21:59, 12 sie 2013

Do góry
asc napisał(a)
Muszka.. posadź serby. Szybko rosną ,są wąskie i można je ciąć Wyglądają naturalnie..... jest wątek o serbach.. ja sobie też je posadziłam

Ciurkadełka robiliśmy sami..... podpowiedziałam innej koleżance forumowej i też sobie sami zrobili... tylko ich mniejsze..... kupujesz kamień na składzie kamieni (tam też często wiercą), albo kamień z pola i niesiesz do przewiercenia..albo samemu ale trzeba mieć odpowiednia wiertarkę i długie wiertło.. kaster budowlany, pompka z fontanną i za małe pieniądze.. ciurkadełko jak złoto.
Z kamienia płynie woda, a druga fonntanna jest zakopana w gruncie (w kastrze budowalnym.. i tam jest jakuzi)

Mam nadzieję, że coś widać

asc to głaz prawdziwy, a nie kamień. KToś Wam wiercił? Ja właśnie skłąniam się ku takim naturalistycznym rozwiązaniom (choć o me wzgledy konkurują z klasycznymi korytami lub zgoła salonowymi wodozbiorami firmy chronos ). I jak tu się zdecydować??

Ależ hortensje!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies