tak myślałam,że z powrotem do tematu,który próbowałaś zamknąć wciskam sie nieco poniewczasie i nie na miejscu może,ale uważałam,że poruszyłaś fajne,mądre i prawdziwe problemy,dlatego zabrałam głos
Temat zamykamy definitywnie i idziemy dalej naprzód Łopaty i widły w dłoń
Z przyjemnością poczytam ten rokwspaniale jest przeczytac mądre rady już ogrodowo doswiadczonych forumowiczów
Asia, jeszcze inaczej One nie będą przyczepione do jednej pinezki ale każda gwiazda do swojej pinezki ale w bliskiej odległości od siebie Wiem, masło maślane... Ale Ania dobry pomysł podsunęła z nitką. To chyba będzie najdelikatniejsze?
A tego chrobotka to tak można kupić? W sensie w sieci??
Miłko, gdyby wiedziała, ze temat wywoła takie poruszenie to nawet bym tego nie poruszała
Odezwałam się wczoraj u Tereski bo przykro mi się zrobiło, że tak odebrała wypowedzi forumowiczów. Chciałam tylko zwrócić uwagę na coś co mnie od jakiegoś czasu denerwowało. Dzisiaj już jestem mądrzejsza i nie będzie u mnie już takich tematów.
Przepraszam, że nic więcej nie napiszę ale chciałabym temat zamknąć. Myślę, że wszystko zostało już powiedziane..
Jeśli będę mogła jakoś pomóc to możesz na mnie liczyć
Ściskam
Powiem Ci mnie jakoś tak urzekły w tym roku bardzo ... choć pewnie odwiedzający z tradycyjnymi upodobaniami będą zdziwieni ... już czekam na reakcję teściowej ...
Polinka uwielbiam Twoje dekoracje więc już czekam na to co wymyślisz .... ja próbuję sobie jakieś gadżety betonowe ale na razie trochu testowo wiecej nie wychodzi niz wychodzi
Pszczółko dzięki za głos Miałam w tamtym roku na żyłce i denerwowało mnie to w jaki sposób przyczepiłam żyłkę do gwiazdy...musiałabym nad tym popracować
Czy Święta u Ciebie zapowiadają białe?
Zastanawiamy się nad Śnieżnikiem...