Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Anda 18:48, 07 gru 2016

kasja83 napisał(a)
A tak w klimacie świątecznym-za serce łapie mnie okrutnie ta reklama All...o dziadziusiu co uczy się angielskiego...Od razu zadzwoniłam do mojej mamy dopytać czy bardzo się cieszy, że wszystkie jej dzieci mieszkają blisko i nie musi z tatą szukać nas po świecieNiby reklama portalu-ale ja potraktowałabym ją bardziej jako kampanię społeczną o dziadkach i rodzicach-którzy teraz określani są mianem euro-sierot.

Też widziałam tą reklamę. Też mnie chwyciła za serce Dowiedziałam się, że jestem euro-sierotą
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kasja83 20:10, 07 gru 2016

Anda napisał(a)

Też widziałam tą reklamę. Też mnie chwyciła za serce Dowiedziałam się, że jestem euro-sierotą

A nie Ty czytałam artykuł, gdzie tak określono rodziców mieszkających w PL,których dzieci wyemigrowały na stałe poza granice Polski. Generalnie była mowa o takich osobach,które zostały w kraju same,bez bliskiej rodziny,ktore bardzo odczuwają samotność i nie mogą zapełnić pustki.osobiście mam nadzieję,że taki problem dotyka niewiele osób
20:41, 07 gru 2016
kasja83 napisał(a)

A nie Ty czytałam artykuł, gdzie tak określono rodziców mieszkających w PL,których dzieci wyemigrowały na stałe poza granice Polski. Generalnie była mowa o takich osobach,które zostały w kraju same,bez bliskiej rodziny,ktore bardzo odczuwają samotność i nie mogą zapełnić pustki.osobiście mam nadzieję,że taki problem dotyka niewiele osób

eurosieroty ......to szerokie pojecie wcale nie takie nowe...tylko teraz ktoś temu zjawisku nadał nazwę ...za komuny były tzw kontrakty (dwu a nawet 5 lenie ) i rodzic/rodzice wyjeżdżali zarabiać w psudodolarach=bonach, albo inna duża populacja rodzica pracującego w Ameryce.

a eurosieroty to chyba głównie dzieci? ...wiele dzieci niepełnoletnich tu mieszka z jednym rodzicem a drugie w Europie ....albo oboje nawet ...a dzieci z dziadkami tutaj.

tulucy 21:01, 07 gru 2016

Reklama i mnie rozłożyła na mokre oczy... udała im się.
Ja też dołączam do klubu boscha w zmywarkach innej marki za darmo nie chcę... No chyba że Siemens, bo to prawie to samo... Ale tylko prawie, siostra ma, to porównanie jakieś mam
Anda 21:04, 07 gru 2016

Ok, no to nie jestem euro-sierotą, uff Moi rodzice też nie, bo brat na miejscu

Zmywarki tylko Miele
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
polinka 21:51, 07 gru 2016

Jestem bardzo ciekawa betonów pod balkonem
wrobelki 22:30, 07 gru 2016

Po dłuższej przerwie nadrobiłam Bardzo współczuję z powodu babci czekam na choinkowe inspiracje i oczywiście co tam z kuchnią wymyśliłaś
AgataP 10:59, 08 gru 2016

Reklama? - żal dziadka że musiał tak daleko jechać by wnuczkę zobaczyć, uczył się dla tej okazji angielskiego, ale czy dziecko było uczone polskiego? nie zawsze tak jest
Całe szczęście obie babcie i dziadka mamy blisko i bardzo to doceniamy
Anda 18:21, 08 gru 2016

AgataP napisał(a)

Reklama? - żal dziadka że musiał tak daleko jechać by wnuczkę zobaczyć, uczył się dla tej okazji angielskiego, ale czy dziecko było uczone polskiego? nie zawsze tak jest
Całe szczęście obie babcie i dziadka mamy blisko i bardzo to doceniamy

Agato, aby dziecko nauczyło się języka nie wystarczy jeden rodzic mówiący w tym języku. To się tylko tak wydaje, że to takie proste. Niestety, tak nie jest.
Madzenka 06:39, 09 gru 2016

Ha zmywarka Boscha była juz u mnie dwa razy naprawiana.... Tak samo jak espressem i piekarnikiem .... Z lodówka tez nie najlepiej.... Kupując te markę myslałm , źe będzie lepsza od innych dotychczas posiadanych, zawiodłam sie

Uwielbiam reklamy A napisłam u Andy dlaczego