Mój jesienny ogród
15:03, 27 lip 2013
Witam Was serdecznie i dziękuję za odpowiedzi. U mnie trochę odpuściło, jest piękna pogoda ale nie ma parówy i noce po 16 stopni. Już trochę zwolniłem ale za bardzo się nie da. Dziś pokażę fotki z zamku Casa Loma. Zrobiłem już dużo fotek z miasta. Byłem w Queens Parku. W weekend wybiorę się do Zoo i jak będzie wona sobota to do wesołego miasteczka Wonderlife z najdłuższą kolejką górską. Jeszcze czekają fotki ze skansenu. Teraz chyba będę pokazywał fotki w większej ilości jak ostatnio, bo inaczej się nie doczekacie a dla mnie wygodniej i oszczędzam sporo czasu. A fotek przybywa w zawrotnym tempie. Mam fotki z barwnej ulicy Younge. Zobaczcie na latarnie, jest na nich dzielnica i ulica. Gdy robiłem fotki to słyszałem i czułem metro, gdy zszedłem na dół, zobaczyłem że metro jest 2 m pod ulicą a stacje są bardzo niskie. Na stacji Queen, zszedłem po kilku stopniach i już widziałem pociąg który stał prostopadle do mnie, nie typowo, bo zawsze schody są wzdłuż peronu. Są też stacje do połowy odkryte, szczególnie te na peryferiach idą na powierzchni. Ładna jest Muzeum, słupy są w kształcie mumii i rożnych figur egipskich. Tu jest dosyć ciężko, ci co myślą o dolarach to powiem że nie jest łatwo zarobić na czarno, ludzie tu często mieszkają w strasznych warunkach w klitce w kilka osób. Ja mam mieszkanie całkiem znośne ale nie mam żadnych mebli, prócz łóżka i regału w kuchni. Ten chłopak u którego mieszkam nie odbiera telefonu i nie mam z nim żadnego kontaktu, miał mi załatwić meble i telefon i nic. Ciąg dalszy w następnym poście.