Chyba za późno wsadziłam jesienią, albo złe miejsce, albo trzeba lepiej przykryć? Dwa razy. Popatrzę na nią tymczasem u Ciebie. I kwitnieniem moich też się cieszę.Buziaki.
Chopiny tak pięknie się bielą, i z powodu mnogości kwiatów nie mieszczą się w obiektywie. To tylko drugie pięterko.
Witaj Agato, masz duże pole do popisu, piękną działkę i dom. Bardzo ładne zdjęcia robisz swoim kolorowym rabatkom. Podoba mi się jak komponujesz. Też uwielbiam róże, lawendę, kocimiętkę wręcz kocham.Pozdrawiam jaśminowo
Trzmielinki nie mają jeszcze skarpet, turzyce posadzone są tymczasowo, maja być hakone-cośtam, ale nie mogę się zdecydować która. Podoba mi się hakonechloa aureola. Ale czy będzie pasować ?
Pod hortensjami ma byc żółta żurawka, wiec może żółta trawa będzie ok.
Hmmm... mówisz lustro? No nie wiem... z jednej strony fajnie, by optycznie przedłużało rabatę, więc i cały ogród Z drugiej znów strony mnie się bardziej podoba w stanie obecnym, czyli bez lustra... ładnie ta ściana podkreśla te architektoniczne formy czosnków i dzwonki... a w lustrzanym odbiciu stracą one cały efekt... tak mi się bynajmniej wydaje Z resztą z lustrem czy bez i tak będzie cudnie W sumie to nic nie pomogłem heheh , pozdrawiam