Zakątek z ławeczką ławeczką jest trochę cienisty, chodziło mi po głowie jak go trochę rozjaśnić i postanowiłam na murku umieścić lustro, takie sobie zwyczajne, stare.. a efekt jest taki
to ja też coś pokażę ... dla nie umiejących lub niedowiarków szczególnie
siłami własnymi coprawda jeszcze "na robocie " ale jaka ja dumna jestem że już tak )
maj 2010
lipiec 2013 w poczekalni jeszcze przeróbka lini rabaty z żurawkami na szerszą
w tym roku tuje sadzę dookoła aby tych niekoszonych działek przyszłych sąsiadów nie widzieć chwilowo chwasty sie u mnie sieja na potegę kora pomaga zdecydowanie ...dużo kory
Kochani rodzice Chrzestni mojego ogrodu - - wybór rodziców uważam za jeden z najlepszych wyborów w moim życiu.... (no i chłopa też niezłego wybrałam.. ) , niestety tacy rodzice zobowiązują, więc jak mogę to się staram...... i po cichu chodzi mi po głowie taka myśl, że za rok.... trza jakie urodziny-poprawiny ogrodu zrobić ...... i tak sobie myślę, że sierpień już był .. pora teraz na lipiec... teraz jest ślicznie..chyba zaklepię jaki termin w Waszym kalendarzu
Na pw juz odpowiedziałam, także w wątku spotkniowym
Za psy niezmiernie dziekuje. Czy ja je lubie? Nie ma dość słów by powiedzieć jak ja uwielbiam psy.
Każdy pies, żeby nie wiem jaki był pokraka, wywołuje uśmiech i radość. Te psie oczy...
Ja strasznie ostatnio cierpię - mój pies, 14 lat, słaby i chory od dawna, teraz ma dodatkowo problemy z orientacją, takie starcze zmiany, ktore powodują, że pies bardzo się boi. Nie ma jak mu pomóc, a na uśpienie ja jeszcze nie jestem w stanie się zdecydować. Zreszta jego ogólny stan jeszcze nie jest jeszcze taki, by uśpienie było konieczne.