Zakątek z ławeczką ławeczką jest trochę cienisty, chodziło mi po głowie jak go trochę rozjaśnić i postanowiłam na murku umieścić lustro, takie sobie zwyczajne, stare.. a efekt jest taki
to ja też coś pokażę ... dla nie umiejących lub niedowiarków szczególnie
siłami własnymi coprawda jeszcze "na robocie " ale jaka ja dumna jestem że już tak )
maj 2010
lipiec 2013 w poczekalni jeszcze przeróbka lini rabaty z żurawkami na szerszą
w tym roku tuje sadzę dookoła aby tych niekoszonych działek przyszłych sąsiadów nie widzieć chwilowo chwasty sie u mnie sieja na potegę kora pomaga zdecydowanie ...dużo kory
Kochani rodzice Chrzestni mojego ogrodu - - wybór rodziców uważam za jeden z najlepszych wyborów w moim życiu.... (no i chłopa też niezłego wybrałam.. ) , niestety tacy rodzice zobowiązują, więc jak mogę to się staram...... i po cichu chodzi mi po głowie taka myśl, że za rok.... trza jakie urodziny-poprawiny ogrodu zrobić ...... i tak sobie myślę, że sierpień już był .. pora teraz na lipiec... teraz jest ślicznie..chyba zaklepię jaki termin w Waszym kalendarzu
Na pw juz odpowiedziałam, także w wątku spotkniowym
Za psy niezmiernie dziekuje. Czy ja je lubie? Nie ma dość słów by powiedzieć jak ja uwielbiam psy.
Każdy pies, żeby nie wiem jaki był pokraka, wywołuje uśmiech i radość. Te psie oczy...
Ja strasznie ostatnio cierpię - mój pies, 14 lat, słaby i chory od dawna, teraz ma dodatkowo problemy z orientacją, takie starcze zmiany, ktore powodują, że pies bardzo się boi. Nie ma jak mu pomóc, a na uśpienie ja jeszcze nie jestem w stanie się zdecydować. Zreszta jego ogólny stan jeszcze nie jest jeszcze taki, by uśpienie było konieczne.
Bo wskoczyć się wskoczyło, tylko próba powrotu była kiepska.. bałam sie że mi sie na sztachetkach zawiesi... płota rozwalić nie miałam siły, guupi zaparł się, że wróci tą samą drogą co wskoczył, wiec torowałam drogę w bylinach na płask, by pies raczył iść przy nodze (na szczęście komenda "równej" jeszcze działa) aż do szklarni gdzie płotek jest zdemontowany.... ścieżki dla psa muszą być ........
I jak mam lubić koty............ zabijają ptaki i drażnią mi psa...co skutkuje tym, że teraz pies kuleje, wsiowy zniszczony... buuuu