Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 01:36, 01 lip 2013

Do góry
Bogusiu, odbieram cię...jak święto i do tego ten letni miłek, nie wiedziałam, że taki jest...dzięki ogromne, tak wiele to dla mnie znaczyi...bardzo dziękuję, że zajrzałś

Aniu, u mnie firletek było 2, reszta się sama namnożyła, psiaki na płask ją położyły, ale w suchych miejscach, jak lawenda, po prostu buja...

Marzenko, wysiałam len i ......kwitnie, dzięki
czyli raz posiany, będzie zawsze, czy dobrze pamiętam?

Hortensja dębolistna - doświadczenia w uprawie 01:15, 01 lip 2013

Do góry
Mam maleńką sadzonkę ...i już kwitnie.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 01:14, 01 lip 2013

Do góry
Dołożę jeszcze aktualne fotki z mojego przedogródka - ze skarpy, bo macierzanka rozkwita coraz pełniej i bardziej kolorowo......

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 01:05, 01 lip 2013

Do góry
to był zakątek, który nie pokazywałam, po prostu wstydziłam się go i mnie jednocześnie wkurzał.
ale jakos...powoli się zmienia
i dla mnie komplement dziś niesamowity od córki, że robi się magicznie, że jest zaskoczona...hym, wiecie, że na plus..
idę... w angielskie..

W cieniu - zacieniona 01:05, 01 lip 2013

Do góry
marzena napisał(a)
Bogusiu u Ciebie : NIE
pozdrawiam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 01:03, 01 lip 2013

Do góry
Irenko...mój pierwszy niepozorny kwiat miłka letniego dla Ciebie...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 01:00, 01 lip 2013

Do góry
Iza, nawet nie wiesz...ile tych parę liter ma dla mnie moc...
dzięki, że napisałaś

jedni odchodzą
inni są na łóżkach
i hi, hi odchodzi
i miłość, i radość, i ciekawość życia
i.całusy
W cieniu - zacieniona 00:53, 01 lip 2013

Do góry
Dzieliłam hosty w tym roku...ładnie u mnie rosną...a potrzebuję ich sporo,sadzę pod drzewami.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 00:53, 01 lip 2013

Do góry
[
ha...żurawki przetrwały, a lawendy jeszcze więcej się wysiały
firletki są uwielbiane przez Anglików i przeze mnie
kwitną w 2 roku, sieją się okrutnie...
ale jak zrobią to właściwie, to mamy.....pokaz raz na 2 lata extra, a jak nie kwitną, to mamy srebrzystyy dywan

O....! 00:49, 01 lip 2013

Do góry
bardzo dziękuję za wszystkie Wasze miłe odwiedziny
Safoya, właśnie Twoje róże podziwiam, ja dopiero zaczynam z nimi przygodę...
a dzisiaj przycinałam trochę swoje róże...
te przy pergoli to białe New Dawn z tamtego roku, a w kółku bukszpanowym ( moja rabata francuska ) posadzone w tym roku okrywowe...

W cieniu - zacieniona 00:47, 01 lip 2013

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)
Bogusiu i ja gratuluje 1000
Bogusiu...dziękuję i pozdrawiam.
Mój kawałek raju II 00:45, 01 lip 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
A tu coś dla ciała
[img

A moje jeszcze zieloniutkie i w dodatku mało bo drzewko dopiero rok temu posadziłam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 00:45, 01 lip 2013

Do góry
Kochani

Wasze wsparcie i słowa otuchy i pocieszenia, są...bezcenne..
nie wiem, jak w takich sytuacjach się zachować, dlatego, ...wszystkim po prostu dziękuję
i jakoś, żeby wrócić... obrazek

na ogrodzie dzieje się, a w życiu jeszcze więcej.

Ogród Ewy :) 00:41, 01 lip 2013

Do góry
Eve napisał(a)

Dzięki za miłe wpisy Ale mnie zaskoczyłaś,że ją wyłapałaś Ta róża to Acropolis, ma cudowny pudrowy kolor, który zmienia się w miarę przekwitania. Nie pachnie niestety, ale kwiaty ma cudne!

Ja własnie najbardziej lubię róże w delikatnych pastelowych kolorach... te wszytskie pudrowe, kremowe, odcienie łososiowego... sa boskie ! A u ciebie jest w czym wybierać.
W cieniu - zacieniona 00:34, 01 lip 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Od Ani M. ....też niebieski.

Boguniu to farbownik lazurowy
Ogrodnik Mimo Woli cd 00:28, 01 lip 2013

Do góry
leon60 napisał(a)
Ale u Ciebie się dzieje, wszystko pieknie kwitnie, masz siły i tempo podziwiam
Bardzo podoba mi się ''rabata psa" fajnie się zapowiada. Fajne zieloniutkie trawki i obok buksików coś dwukolorowego co to za okazy ? A klon super piękny gdzie go znalazłaś ?
Aniu i dziękuję za zaproszenie jak będę się wybierać do Rzeszowa i znajdę chwilkę to się umówimy, ale się bedzie działo

Drzewka kupuję na Krakowskiej w Rzeszowie.... tam są największe drzewa I prawie wszystkie mam z tej szkółki...... z wyjątkiem drzew będących otoczeniem działki....

Klon leży w szkółce i czeka na okazję w moja stronę Przy okazji panowie mi porzucą Dzięki temu transport mam za darmo, a moje środki transportu są za małe na to drzewo Ja tylko w sympatycznych szkółkach robię zakupy, bo jak mnie gdzieś wnerwią to nawet za darmo nie wezmę

Trawki to czekają na posadzenie gdzie indziej.. bo w rabatę psią nic nie sadzę, bo i tak mi wykopie...

To pstrokate to bukszpany.. na dalszą część obwódki.. przed wejściem do domu
Przedogródek mam tak wstrętny, że nawet nie mam jego zdjęć.. musiałam dobrze sie oszukać...
Mam tak na jednym boku i chcę to powtórzyć na drugim... (płot wyrzucam, bo pies postanowił olać tę cześć ogrodu i chwałą mu za to.. ). Baksiki nigdy nie były cięte, ale powoli je wyprowadzę, tylko ta odmiana prawie nie rośnie...
Ogrodnik Mimo Woli cd 00:14, 01 lip 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)

Ania czy wiąz też taki duży

Zbysiu.. czasami coś musi być mniejsze... ale widziałam w szkółce takei co najmniej 4-5 metrów
A mój to taki patyczek na max 2 metry ) Poczekam Na nim karmników nie będę wieszać

Robię edit, bo wiązy w szkółce były wyższe niz te moje klony.. i to dużo wyższe.. wiec raczej 5-6 metrów jak nic miały
Jurajski Ogród 00:01, 01 lip 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
[/quot

Już niedługo Agnieszko, będę się napawała takimi i podobnymi widokami
Pozdrawiam
Tam gdzie mgły i róże mieszkają... 23:58, 30 cze 2013

Do góry
Kasiu dziękuję. Teraz mogę więcej poczytać na temat tej pięknej byliny.
Evchen myślę, że nasze ogródki są w podobnym wieku. Mój ma trzeci sezon.
Ja trochę wcześniej pokochałam bukszpan, ale
z ogrodowiskiem ta miłość się umocinła i dołączyły cisy Niestety nie znam jeszcze nazwy tego białego kwiatka, ale to nie goździk. Jak się poprawi pogoda to zrobię lepsze zdjęcia. Może ktoś pomoże w identyfikacji.
Kalina piękna - dziękuję Sama mam dwie i bardzo je lubię.
Aniu dziękuję. Ty za to zaczarowałaś chyba swój ogród. Przeszedł niezwykłą metamorfozę i to chyba troszkę za sprawą ogrodowiska
Konstancja tak przemiło piszesz...bardzo Ci dziękuję. Jak czytam, że ktoś zmienił zdanie na temat róż choć troszkę pod moim wpływem, to zawsze czuję się szczęśliwa. Niech Ci te róże pięknie rosną.

W końcu moje dzieci, kwiaty i bukszpany są bezpieczne. Mam ogrodzenie, mimo, że na początku nie chciałam go mieć. Płotek jest bardzo niski.

China Girl teraz króluje

Jarzmianka o której marzyłam pięknie się rozrosła. Treaz czekam jeszcze na jeżówki.

A obok Lions Roses

Eden Rose ostatnio mnie zachwyca

Pomponella też

Działka prawie w Borach Tucholskich 23:44, 30 cze 2013

Do góry
Zbyszek ale kwiecie u Ciebie ruszyło, moje liliowce też zaczynaja, ale jeżówki jeszcze ospałe, gdzie kupowałeś ten złocień?
gdybyś miał w nadmiarze?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies