Widziałam na all..te ledy na elewację. Zastanawiałam sie jak to na żywo będzie wyglądać...
Ja w tym roku wymieniłam część oświetlenia zewnętrznego na ledowe właśnie ze względu na prąd Na szczęście mam licznik przedpłatowy (nie dlatego, że nie płaciłam rachunków tylko jak wynajmowałam dom to miałam problemy z płatnościami przez wynajmujących) i widzę ile prądu ubywa
Ogólnie u mnie na wsi z roku na rok coraz mniej udekoraowanych domów, ogrodów. W poprzednim miejscu, gdzie mieszkałam z wielką przyjemnością spacerowaliśmy po kolacji wigilijnej i podziwialiśmy domy w świątecznej szacie Ale tam dużo młodych małzeństw się wybudowało to i inne spojrzenie.
U mnie swego czasu, na szczęście lata temu było szaleństwo lampkowe na wiosce. Co drugi dom-to normalnie rodzina Grizzwoldów. Ale chyba zaczęły przychodzić rachunki za prąd taaaakie i ludzie poszli po rozum do głowy. Teraz reklamują jakiś Light Shower-że niby świąteczny deszcz laserów na elewacji...
Tez dzisiaj poczułaś jakby to lato a nie zima nadchodziła? Kawę w ogrodzie wypiłam, wygrzałam się na słoneczku tylko wiązanie traw było dziwne w taką pogodę.
Dekoracje i ja pochwalę bo lubię małym kosztem osiągnąć fajny efekt
To teraz mnie rozumiesz z tym listopadem...nie lubię na "wariata" robić dekoracji i nie mieć żadnej przyjemności z tego a wiem, że grudzień będzie szalony
Wyobraz sobie, że moja skrzynka będzie z tego samego materiału co Twoja Równowaga w przyrodzie musi być
Poli - no nie miałem Ale spojrzałem na mój grudniowy grafik i być może będę w domu tylko 5 grudnia - jeśli się mi nie uda to... dopiero 22-go wieczorem Nie ogarnąłbym tego logistycznie A święta last minute raczej nie w moim stylu - wolę się już nacieszyć choćby gałęziami czy wełnianym szalikiem
Twoja skrzynka pewnie w betonu? Nie wyobrażam sobie innej
Ciekawy watek, wciąga tak samo jak ciekawa książka Zainspirowałaś mnie tymi wyrobami z betonu i u mnie na wiosnę jakaś donica na pewno się pojawi, ale z jakim efektem to się zobaczy
A ja nie i dlatego nic pochlebnego o tego typu dekoracjach nie napiszę. Nie strawiłabym czegoś takiego u siebie w domu ze względu na mój stosunek do zwierząt.