Z moich obserwacji wynika, że one muszą rosnąć w pełnym słońcu, żeby gwiazdorzyć, po prostu Nie napiszę, ile wydałam sadzonek , które posadziłam w cieniu, zachwycona tą odmianą
W słońcu ona się naturalnie pięknie rozkłada, nigdy nie leży, nawet po ulewnych deszczach, zachowuje ładny pokrój. Nie podpieram jej niczym.
Wygląda tak samo, pytanie czy będzie ta sama wysokość, ale to się okaże za jakieś dwa sezony jak się rozkręci w Twoim ogrodzie Jakby co to wiesz gdzie wołać
Lepiej obchodzic sie z psem tak, zeby wogole nie popelnial zadnych bledow super, ze idziecie na szkolenie. Szczegolnie indywidualne jest super. Ja mam jedna zasade- pokazuje psu co ma robic dobrze, zanim on wpadnie na pomysl, ze mozna to zrobic zle Osobiscie pracuje z psem po psiemu,mowia ciala.
Polecam ci do domu jeszcze dwie rzeczy na wieczory, kiedy to psy miewaja glupawki- zanim takowa sie wydarzy, lub zeby ja przerwac .Maty do lizania, ja swoje zamrazam, ale to zalezy czy pies wrazliwy czy nie.I dywaniki, w ktorych chowasz kilka przysmakow.Lizanie uspokaja i meczy, to samo uzywanie nosa. I mam nadzieje, ze trener pokaze wam jak nauczyc psa szukania schowanych rzeczy. Szczegolnie dla psa mysliwskiego super zajecie i dzieki temu nie przyjda mu glupoty do glowy.
Pięknie wygląda ten szpaler z różami Zdj z wyjazdu super widoki, zazdroszczę tak pozytywnie A te łodzie z klatkami to kojarzy mi się to z filmu,,Szczęki,,