Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 19:33, 14 lis 2016

Do góry
Efffa napisał(a)
a mnie sie te poroże podoba takie jakie jest.
To masz na tej szafce pod lustrem? przy wejściu?

Ja pomaluję, bo takie surowe mi do niczego by nie pasowało i prawdę mówiąc nawet mi się nie podoba.

Na zdjęciu stoją na szafce TV, ale tylko tymczasowo.
Tu ma być ogród :) 19:22, 14 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)
o jakie śliczne poroże. co tam wykombinujesz? masz już plan?

Najpewniej pomaluję i będę wykorzystywać jako dekorację stroików, na razie jednak z Mileną muszę coś zrobić na kiermasz do szkoły.
Tu ma być ogród :) 19:10, 14 lis 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)

następna zachorowała na poroża
Ciekawa jestem co z nich wykombinujesz...

Prawdę mówiąc stałam się ich posiadaczką dosyć nieoczekiwanie, na pewno nie będą u mnie stałą dekoracją.
Tu ma być ogród :) 19:04, 14 lis 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

ufff

czasem to się trzeba nakombinować, żeby coś zdobyć, a cieszyć się zacznę jak podjadą na podwórko, drogę do przebycia mają bardzo długą.
Tu ma być ogród :) 14:47, 14 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Ostatnio poroża modne się zrobiły, miałam okazję za pewną przysługę dostać sarninę, ale że z dziczyzną nie umiem się obchodzić to spytałam czy nie da się na poroże zamienić i takie różki dostałam.

następna zachorowała na poroża
Ciekawa jestem co z nich wykombinujesz...
Tu ma być ogród :) 14:42, 14 lis 2016
Do góry
lindsay80 napisał(a)

jeśli nie będzie jakichś zwrotów akcji to w czwartek w nocy drzewka będą u mnie

ufff

Pogubiłam się po drodze... 13:43, 14 lis 2016

Do góry
Amelia,
jak Ty masz pięknie trawy powiązane, wow!
ja mimo, ze mam córkę zdolności w zakresie robienia fryzur nie posiadam, czasem jak chcę coś poćwiczyć na włosach małej to kończy się rozdrażnieniem, bo włosy ma tak miękkie, że wszystkie fryzury się rozpadają.

Muszę pochwalić papierowe bombeczki, naprawdę ładnie Ci wychodzą.
I jeszcze obraz syna mnie zachwyca, jaki jest temat konkursu? I jaką techniką obraz był robiony?
Od nowa ... na przekór wszystkim 13:30, 14 lis 2016

Do góry
Zdolne rączki Twoje, śliczne te ozdoby z papieru wyszły!
Szkoda, że ja jestem strasznie niecierpliwa jeśli chodzi o robienie takich rzeczy.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:26, 14 lis 2016

Do góry
iwka napisał(a)
Edytko, oby Moja panna też uważa że szkoła jest blee a tak w ogóle to teraz ma wielki żal że po skończeniu szkoły będzie po podstawówce a nie po gimnazjum

U mnie też już się przytrafiają zdarzenia, które ujawniają niepokorny charakterek małej panienki, na razie nic groźnego, ale powoli trzeba myśleć jaką postawę przyjąć wobec takich sytuacji.

Te zwroty akcji w szkolnictwie raczej nic dobrego nie wróżą naszym dzieciom, znowu będą królikami doświadczalnymi, bo potrzeba lat zanim to jakoś zacznie funkcjonować.
Tu ma być ogród :) 13:20, 14 lis 2016

Do góry
iwka napisał(a)
fajnie

jeśli nie będzie jakichś zwrotów akcji to w czwartek w nocy drzewka będą u mnie
Tu ma być ogród :) 12:46, 14 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
ja porostki kupiłam więc cena spoko

Porostki, zaś się czegoś nowego dowiedziałam, Asia widzę, że w terminologii łowieckiej nieźle się poruszasz

Dziś wróciłam do tematu świdośliw, eM właśnie dojeżdża do Gorzowa i zgodził się te 100 km nadrobić i zajechać do szkółki, a Pan chętnie służy pomocą, na ten moment ta kwestia zaczęła się rysować w optymistycznych barwach
Tu ma być ogród :) 12:22, 14 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

aż sobie z ciekawości zajrzałam jakie ceny takich poroży są, w niektórych przypadkach kwoty są powalające.
ja porostki kupiłam więc cena spoko
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:11, 14 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
piękne fotki z obu ogrodów.
Czytam, czytam co o dzieciakach piszecie i aż się boję co mnie czeka, mam nadzieję, że z dziewczynką nie doświadczę takich ekstemalnych sytuacji, ale kto to wie.
Edytko, oby Moja panna też uważa że szkoła jest blee a tak w ogóle to teraz ma wielki żal że po skończeniu szkoły będzie po podstawówce a nie po gimnazjum
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:03, 14 lis 2016

Do góry
piękne fotki z obu ogrodów.
Czytam, czytam co o dzieciakach piszecie i aż się boję co mnie czeka, mam nadzieję, że z dziewczynką nie doświadczę takich ekstemalnych sytuacji, ale kto to wie.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:41, 14 lis 2016

Do góry
mrozik fajne widoczki wymalował

Dzięki za fotki Śś, zobaczymy czy uda się i mi takie pięknotki wybrać.
Lawendowy zawrót głowy 11:37, 14 lis 2016

Do góry
Ja z Eweliną będziemy koło 9-tej, także tą kawą delektujcie się trochę dłużej, żebyśmy się załapały
Tu ma być ogród :) 11:27, 14 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Giełda w czwartek? Ptaszki mi doniosły, wiec może i ja wtedy będę Ale ja z rana pewnie - nakupie dóbr wszelakich, a potem Was zagadam

Pewnie, można się przyłączać, my tak bardzo wcześnie nie będziemy, bo dzieci do szkoły trzeba odwieźć przed wyjazdem.
Jak Ty wcześniej się obkupisz to dasz cynk, w które miejsca warto wdepnąć.
Mój ogród pod górkę... 11:10, 14 lis 2016

Do góry
Kasiu, ile u Ciebie się dzieje ostatnio!
Wiem, że do świerków miałaś sentyment, ale po ich wycięciu otworzyło się tyle możliwości do pięknego zagospodarowania frontu.
Zmiany w domku bardzo trafione, a dekoracje gustowne!
Tyle się u Ciebie cudowności naoglądałam, że może mnie w końcu natchnie do działania w tym temacie.
Widziałam też u Asi prześliczny zestaw dla Ciebie, a ostatnio w sklepie natknęłam się na takie tłoczone bombki jak Asia użyła w stroiku z korzeniem i powiem, że są przepiękne, sama się chyba na nie skuszę.
Ja już w zeszłym roku czarne bombki miałam, bo podobnie jak Ty mam czarne lampy i dodatki w domu i bardzo mi te klimaty odpowiadają.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 10:54, 14 lis 2016

Do góry
Kasia, ja też mam kilka takich miejsc gdzie śnieg spada z dachu, rosną tam kule bukszpanowe i ciemierniki, w ubiegłym roku takie zrzuty im nie zaszkodziły.
Nie wiem czy jest na to w ogóle jakiś sensowny sposób, ja nie znam.
Tu ma być ogród :) 10:48, 14 lis 2016

Do góry
Efffa napisał(a)
A co myślałałyście z Jolą o przyszłym tygodniu dopiero?

zadzwonie do Ciebie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies