Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 21:08, 12 sty 2017

Do góry
Ogród z pergolą 21:06, 12 sty 2017

Do góry
zima
Ogród z pergolą 21:05, 12 sty 2017

Do góry
Marzena według mnie bardzo fajny był zwyczaj. napewno watki były do przejścia dla nowych gości. a jakby jeszcze zaczynały sie planami a kończyły to dla mnie analityka bylby to raj dziękuję za życzenia
Aniu dziękuję Pashmine kup koniecznie!
Justyna u mnie brak krokusów, pewnie żałować będę na wiosnę ale na spokonie nie wszystko na raz. dojrzeję i do nich
Agata do wizytówki to chyba mi jeszcze daleko, nie miałabym co pokazać pergola szybki mi została wybita z głowy myślę że nowy wątek będzie bardziej dojrzały bo naprawde sporo się nauczyłam i zweryfikowałam swój gust
Małgoś a okrywałaś swoją? ja tylko niewielki kopczyk zrobiłam..mam nadzieję że nic jej się nie stanie. buziaki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:08, 12 sty 2017

Do góry
malkul napisał(a)

u nas szpital. grypa nas pochłonęła bez reszty

za to dumam

co wsadzić w tym roku do minidoniczek tych małych przy gabionowym tarasie?

białe stokrotki
Ogród Mirelli 14:16, 12 sty 2017

Do góry
Iza wianek coś jeszcze będzie miał doczepione
Karmniczek jest super, dużo ptaszków, miło przez okno kuchenne się obserwuje

Ania zimowy wianek z bałwankiem do przedszkola dzisiaj zawiozłam i powiesiłyśmy z Panią wychowawczynią jako ozdobę na drzwi.
Ooooo polar ecru w gwiazdki na zimowy wianek super. Jeszcze tej zimy zrobisz ten wianek? Ciekawa jestem jak będziesz rulon zakładać na wianek? Ja wianek przecięłam, naciągnęłam zeszyty wełniany rulon, styropian skleiłam, a rulon zaszyłam
Kilka fajnych wełnianych swetrów i szali, które miałam odłożone do wydania zostawiłam właśnie z myślą o przyszłych zimowych wiankach
Karmnik super, Kubuś obserwuje ptaszki - ja również

Angelika nie wiem jeszcze co przywieszę jako ozdobę, ale będzie to ręczna robótka

Anna_t zastanawiam się nad połączeniem tych rabat. Czekam na odpowiedni moment, żeby eMowi powiedzieć i obdyskutować

Ania Makao_J dziękuję

Ania AnnaCh dziękuję

Karola koniecznie wystaw karmnik.
My nie mieliśmy i kupiliśmy taki mały w Leroy'u za 15,00 zł - wróbelki i sikorki się w nim mieszczą, a sroki jedzą z miseczki
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 13:54, 12 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

zacytowałam żeby jak najdłużej oglądać te fotki... cu-do!
...

no...sliczne zestawienia
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 10:56, 12 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

jaka cenzura?
śliczna ta rabata..podniesiona widzę. jakie masz róże okrywowe?
ale u Ciebie bójnie..zazdroszczę!

Ogród mój co roku starszy, dużo roślin posadziłam...nie wolno mi focić okolic z domem?

Róże na tej rabacie to Tommelize i Lovely Fairy

Ogród Małej Mi - sezon 2016 08:45, 12 sty 2017

Do góry
To u ciebie podobne klimaty jak u nas, śniegu prawie po pachy!
uwielbiam tak
trzymaj się mała!
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:34, 12 sty 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

Buhahahah!Ania Ty to jesteś konspirator

my name is Bond............Anna Bond!
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:33, 12 sty 2017

Do góry
Mixtoorka napisał(a)
my boss jest kobietą ...

no to super! M zazdrosny nie będzie a moze z chęcią popatrzy..
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:32, 12 sty 2017

Do góry
AgataP napisał(a)

Ania widzę pracuje nad awansem

Ale od razu do innego pracodawcy
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:31, 12 sty 2017

Do góry
AniMa napisał(a)

Juz wiem jaki bedzie kolejny zakup

Typografia ogrodu 22:51, 11 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

według mnie to nie są małe plany zwłaszcza ze u ciebie wszystkie w kategorii "realne"
zaintrygowały mnie pomosty?? i ławki w moliniach..tutaj pod tym murem który w tym roku stawialiście?
a i prośbę mam, twoje ławki we wgłebniku to z czego mają nogi?a siedzisko to jakie łaty?

edit:nieee ty pod murem masz trzcinniki chyba.. :/ bredze..
czy realne to czas pokaze
Ławki mają stać w głębi działki.w polu trzcinnika.ale materiL trudny wymyśliłam więc nie wiem czy się da...
Pod murem za opinię ale tu lWki nie bedzie.widxisz to ja bredze i z przyzwyczajenia molinie zamiast trzcinnik nspisalam

Nogi lawek są trzy na kazda.Każda noga to kształtowniki zespawany w kwadrat. Łaty zmierzenia jutro.jakbym zapomniała to mnie ścigaj
Ogród z widokiem na jezioro 21:38, 11 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

pachnie mi to służbą zdrowia ?

Ogród z widokiem na jezioro 21:04, 11 sty 2017

Do góry
yolka napisał(a)
Dla Ani. U ciebie zacznie się za ok 2 godziny, o le nie osłabnie. Nie wiem czemu nie przestrzegają. Wyżej Ania z Kamiennego tez pisze, że świata nie widać
http://wiadomosci.onet.pl/pogoda/koniec-mrozu-i-smogu-gwaltowna-zmiana-pogody-nadciaga-cyklon-dieter/8khnwyn

narazie baaardzo wieje..
oby tylko te wyzsze temperatury nie zrobily ze sniegu deszczu?
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 20:43, 11 sty 2017

Do góry
AniMa napisał(a)

Wszędzie śniegu pełno, tylko nie u nas.....buuuuu
Należę do tych INACZEJ śniegowo zakręconych - ośnieżyłabym sobie podjazd, zrobiła z dziewczynami aniołka, bałwanka....saneczki pociągała....a tak...bleeee

Ania to normalnie piątkę mozemy sobie przybić! ja też uwielbiam śniezną zimę..i narciochy my jeżdzić lecimy za tydzień
a sniegu będzie więcej, zobacz
Typografia ogrodu 20:22, 11 sty 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
obiecałam wstawic plan na 2017. przynajmniej to co na razie zostało zapisane na karcie ogrodowego zerszytu.
tak właściwie okaząło się, że mało tego

1. Dokupienie kolejnych (ostatnich) 11 serbów na zachodnia ścianę ogrodzenia. oczywisciwe wczesniejsze przekopanie jakichś 20x4,5 metra pod nie, choc robota juz się robi bo darń od 6 miesięcy folia przyklryta

2. Obrzeże przy płocie południowym i obsadzenie 40mb cisem (tu na szczęście juz przekopane.

3. przeoranie i obrzezenie kolejnych dwóch południowych pasów pola trzcinnikowego obiecałam sobie że ręcznie robic tego nie będę i tak posprzatanie po traktorzer będzie wystarczającą robotą. trzeba jedynie pamiętać, że natkniemy się na zakopane w ziemi u nas kamieni - oststnio przy orce uszkodził cię na nich pług

4. Wymiana molini na trzcinnik (tam gdzie juz rosną) i dokupienie trzcinnika - ile? ile się da

5. zmiany nasadzeń wokół tarasu (na razie bez szczegółów bo są omawiane)

6. ciurkadełko

7. stół i ławki pod pergolą

8. ławki przy moliniach

9. głazy

10. pomosty

11. ruszt ogniska

12. cd krokusów pod swidośliwy

wychodzi na to, ze roslin kupować poza trzcinnikiem niebęde jak zyć

i tak dla prztypomnienia

według mnie to nie są małe plany zwłaszcza ze u ciebie wszystkie w kategorii "realne"
zaintrygowały mnie pomosty?? i ławki w moliniach..tutaj pod tym murem który w tym roku stawialiście?
a i prośbę mam, twoje ławki we wgłebniku to z czego mają nogi?a siedzisko to jakie łaty?

edit:nieee ty pod murem masz trzcinniki chyba.. :/ bredze..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies