Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

paniprzyroda 19:31, 11 sty 2017

Ależ śniegu u Ciebie U nas niewiele, gołą ziemię widać, a mróz nie odpuszcza. Nawet u Ciebie nie nadrobię Ale Muminki widziałam. Pozdrawiam zapracowaną
violka171 19:54, 11 sty 2017

OSZ ,a jak to się stało że jeszcze do Ciebie nie dotarłam hm...
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Aniu
zima tez u Ciebie na całego ,obejżałam fotki z gór,cudowne
Mala_Mi 08:40, 12 sty 2017

Mam świeżą dostawę śniegu.. .. zimy od początku grudnia dawno nie było.. dobrze, że chociaż tych kilka róż przysypałam lekkim kopczykiem. Do roboty to mamy fatalną pogodę, ale prywatnie to lubię taką zimę, z mrozem, śniegiem i białą.

Niestety o nartach mogę zapomnieć... w pracy nie wyrabiam czasowo, wiec i forum poszło w odstawkę. Tym bardziej dziękuję zaglądającym, że mimo mojej nieobecności ktoś tu zagląda

Kota mam nadal Próbuje odganiać inne koty z ogrodu.. jest drobna i przegrywa w starciu z wielkimi kotami, ale zaczyna walczyć..

A za oknem teraz mam oprócz padającego śniegu krogulca na płocie..

Stan posiadania to bażant, juz jest na stałe i cały czas, kota i krogulec...

anna_t 08:45, 12 sty 2017

To u ciebie podobne klimaty jak u nas, śniegu prawie po pachy!
uwielbiam tak
trzymaj się mała!
jolanka 08:55, 12 sty 2017

Aniu, u mnie tez jest krogulec i nawet śniadanie niestety palaszowal na macie otulajacej klona. Udało nam się go sfotografować, nawet się nie sploszyl
Basilikum 08:55, 12 sty 2017

ale sie usmialam z fotki superancka jest

widze, ze male Zoo otwierasz
AgnieszkaW 09:20, 12 sty 2017

Aniu, kicia jest fajna, odgoni obce koty z ogrodu (no chyba, że będzie taka jak nasze, co to przed malutkim kotkiem sąsiada zwiewały ile sił w nogach) Buziaki na Nowy Rok
mira 09:44, 12 sty 2017

Czytam o kocie juz chwile i sie śmieje wszak to cuda jakieś - wreszcie widzę ale cudny no musowo zostać i pomagaj mu gonić koty inne bo walka o Twoje względy moze być bezpardonowa.
Ponoc bedzie dobry rok na piwonie i tak się cieszę na twoją kolekcję
Pozdrawiam ale jest pieknie
sylwia_slomc... 09:48, 12 sty 2017

Mala_Mi napisał(a)
Mam świeżą dostawę śniegu.. .. zimy od początku grudnia dawno nie było.. dobrze, że chociaż tych kilka róż przysypałam lekkim kopczykiem. Do roboty to mamy fatalną pogodę, ale prywatnie to lubię taką zimę, z mrozem, śniegiem i białą.

Niestety o nartach mogę zapomnieć... w pracy nie wyrabiam czasowo, wiec i forum poszło w odstawkę. Tym bardziej dziękuję zaglądającym, że mimo mojej nieobecności ktoś tu zagląda

Kota mam nadal Próbuje odganiać inne koty z ogrodu.. jest drobna i przegrywa w starciu z wielkimi kotami, ale zaczyna walczyć..

A za oknem teraz mam oprócz padającego śniegu krogulca na płocie..

Stan posiadania to bażant, juz jest na stałe i cały czas, kota i krogulec...

Ładna mieszanka
Już prawdziwe zoo Ciekawe kto na kogo zapoluje....mam nadzieję, że do tego nie dojdzie
Magda70 09:54, 12 sty 2017

Kot zapoluje na krety i nornice