Hrabio - myślałam, że nie byłeś w moim ogrodzie a tu niespodzianka - znasz go od dawna Wielki uśmiech w Twoim kierunku i zapraszam także w realu, może z grupą łódzką? albo na zlocie (wtedy zobaczymy się w Mai w ogrodzie)
Sebciu - tuje sadziłam w listopadzie- dostałam (znaczy kupiłam) je w super cenie od Melona już wielkie, ponad 2 metry. Jednak teraz żałuję, że to nie były cisy...już by były duże, ale zależało mi wtedy na zasłonięciu, miałam ze wszystkich stron brzydkie widoki
Nawadnianie mieliśmy założone jak posadziliśmy te stożki z przodu, przed kostką, chyba z 5 lat temu.
Wróciłam z cmentarza, obejrzę zaraz Maję co i jak
I co - zgadzało się z Mają?
Cisy by teraz były przepiękne, ale te tuje też fajne
Nasionka zachowaj i trochę rozsiej tylko wiosną nie wyrywaj siewek, bo są podobne do pokrzyw.
Popatrz w wątku o werbenie jak wyglądają. Krzew podlej i opryskaj Topsinem jak pisze Sebcio.
Przecież my pomagamy na ile możemy, wklejamy fragmenty projektów, wszystko za darmo na forum, więc jak tu się ma nasza nieprzystępność? Nie znam nikogo kto by prowadził tak przystępną działalność I pokazywał swoje tajemnice zawodowe co i jak się robi.
Projekty indywidualne na zamówienie oczywiście są płatne, ale jeśli ktoś chce podjąć wysiłek samodzielnej pracy - może mu się to udać z naszą pomocą.