edit: ale super spotkanie miałyście nie dość, że miłe to i bardzo obfite w zieleninę....zazdroszczę leżakowania, mnie dzisiaj obowiązki rodzicielskie wzywają
Wklejam kilka fotek, ale wszystko u mnie narazie na roboczo. Wczoraj przesadzałam hortensje, ale czeka je jeszcze zmiana do dużych donic. Może do końca czerwca wszystko będzie miało swoje miejsce
od strony ogrodu
od strony wejścia też narazie niedokończone-
Z traw Zebrinus wygląda super i Red Baron
Nie mam tak pięknych i dużych kwiatów jak reszta ogrodników ale początki młodych roślinek już są dziś dalej pracujemy - malowanie płotu, poprawki techniczne w tym kąciku marzy mi się małe oczko wodne kawałek skalniaczka pierwszy raz zakwitł rhododendron kupiony na jesień może słabo kwitnie ale mnie cieszy nawet te pare kwiatków lilia azjatycka i młody rhododendron mini tutaj tworze kącik z liliami a na zdjęciu juz widać młode mam nadzieję ze pięknie zakwitną wilce wyglądają z koszyczka Serduszka okazała posadzona w tym roku 2 letnia Wisteria ładnie przezimowała clematis budujemy schodki i mój pies się załapał na zdjęcie roza excelsa zwisajaca sadzona w tym roku jak narazie puściła piękne zdrowe pędy i na zakończenie dziś mój kochany uszak ozdoba ogrodu
Proszę o podpowiedz co posadzić pod scianą garażu po lewej stronie ? Jest to od strony wschodniej ale przysłonięte przez dom. Myślałam posadzić tuje w kształcie kuli i wysypac kore albo wysypac bialy kamyk i ustawić 3 wiklinowe doniczki z petuniami. Chyba ,że Wy macie jakieś inne pomysły? Proszę o propozycje bo jurto chce to obsadzić i Wam pokazać