Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Rododendronowy ogród II. 15:43, 12 mar 2013

Do góry
Odemnie spóznione gratulacje
Biało-Fiolet 15:39, 12 mar 2013

Do góry
zapachu podesłać nie mogę, ale uwierzcie mi na słowo, pachną obłędnie!
Mój kawałek raju II 15:38, 12 mar 2013

Do góry
Witam!
Gratulacje 600 stron

Moje zmagania ogrodowe 15:32, 12 mar 2013

Do góry

zimowy plac zabaw dzieci

Do Was w odwiedziny wpadnę wieczorkiem, bo zaraz moja mama przyjdzie w odwiedziny do znów gorączkującej wnusi.
Pozdrawiam
Moje zmagania ogrodowe 15:30, 12 mar 2013

Do góry

zakupy z pepco, skrzynka z napisem przeceniona, bo pobiła im się jedna doniczka, ale wsadzę jakieś zioła tak, że nie będzie widać jakie są doniczki
Moje zmagania ogrodowe 15:28, 12 mar 2013

Do góry
Witam!
Kasiu, już wcale nie mam wiosny, z 15 cm śniegu miejscami leży
Magdalenko, moje śnieżyce też nie zdążyły się jeszcze pokazać, bo znów przysypane śniegiem
Haniu, tak zazdrościłaś, a mam już to samo. Zamówiłam, zwykłą białą,na te bajeranckie jeszcze mnie nie stać, ale taka też mnie zadowoli
Gosiu, wczoraj przez syna (bo weszłam do sklepu zrobić dla niego zakupy) kupiłam nowe rzeczy do ogrodu
Aniu, ja zaraz u Ciebie będę
Irenko, też nie mam, to u rodziców, ale będę od nich mieć, bo faktycznie są śliczne
Małgosiu, ja czekam na duże zamówienie od Marka Podstolca, Igi żurawkowej i Mariusza Szczytnicy, ale z dwa inne mniejsze jeszcze mam

Ptasią stołówkę zdominowały dziś sroki

Pani kos (?) tylko im się przyglądała

Moje ogrodowe marzenia... 15:24, 12 mar 2013

Do góry
Moja werbena ma piach w całym ogrodzie i na słońcu mi słabo rosła, bo ja podlewanie robiłam jak w ogrodzie byłam. Po posadzeniu w lekkim cieniu. było o niebo lepiej. Słońce tam było do południa. Zobaczymy, czy przeżyła zimę. Czasami trzeba pokombinować.
Pozdrawiam

Ta mi zakwitła aktualnie na parapecie.
Rododendronowy ogród II. 15:21, 12 mar 2013

Do góry
Ale ze mnie d.... wołowa tak przegapić
I z życzeniami na czas nie trafić.
Bożenko gratuluję kolejnej sety
A internet niech chodzi jak żyleta.

Widoczek z moich stron Ci przesyłam.

Ania i róże i cała reszta :) 15:12, 12 mar 2013

Do góry
Jeszcze jedną fotkę mam, bardziej aktualną

Te ciemne pędy na przodzie zdjęcia to bez czarny Ewa, do przesadzenia, już widzę, że ma zbyt ciasno tutaj.

Kostka w planach.. może za rok
Mój kawałek raju II 15:05, 12 mar 2013

Do góry
Kolejna setka dzisiaj Gratulacje i

Rododendronowy ogród II. 15:00, 12 mar 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
Bogdzia jak już się "znalazłaś" to mogę przesłać roślinę (kwitować nie trzeba)

Dobrze że opłaty nie ma.
Mój kawałek raju II 14:58, 12 mar 2013

Do góry
Aniu gratulacje.

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 14:54, 12 mar 2013

Do góry
Gratki i kwiatki na 1,5 tysiączka.

Rododendronowy ogród II. 14:54, 12 mar 2013

Do góry
Bogdzia jak już się "znalazłaś" to mogę przesłać roślinę (kwitować nie trzeba)

Ania i róże i cała reszta :) 14:42, 12 mar 2013

Do góry
Widok od drugiej strony

i jeszcze raz od bramy wjazdowej

to stare zdjęcia, ale chyba nie mam nowszych, jak widać unikam tego kawałka ogrodu jak ognia..
Co z tym ogródeczkiem począć 14:42, 12 mar 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)
To ja Cię pocieszę i wkleję coś wiosennego

Ja też mam takie gniazdo bardzo bliziutko mojej stodoły .
Jak już bocianki są to zawsze siedzą na mojej stodole ,a jak są młode to widzę jak uczą się latać niesamowity widok
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 14:29, 12 mar 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
rany ... Madżenka a co ty możesz o dole wiedzieć ))

absolutnie uzurpuje sobie wszelkie prawa do doła na wyłączność ... i to wielopłaszczyznowo ...

przede wszystkim mamy poniedziałek ... i nawet gdyby nie było nic dalej - a jest!!! - to już by wystarczyło ...

poza tym moja druga połowa w pracy ma półpaśca ... i gdybym sama została to byłby pikuś ale nie ... musi być pan pikuś w szczegóły się nie będę wdawać bo kropkami wyszłam poza normy błędów a gdyby doszedł jeszcze brak opanowania to admin (pozdrawiam ) wyciepałby mnie jak nic ... żebym chociaż i ja dostała tego półpaśca ale nie dostanę ...

za to moja druga połowa w domu irytuje mnie ... i nie pytać dlaczego bo irytuje i już ... samym byciem ... dziś wystarczy ...

moja filigranowa córka poszła na zumbę podczas gdy jej tłusta mamuśka zażerając orzeszki w miodzie (po dłuższej chwili zastanowienia uznałam,że tylko orzeszki są zbyt mierne w porcji kalorii jak to zawsze powtarzam jak kraść to miliony jak kochać to księcia ) ... wypłakuje irytację na forum ...

moja siostra będzie malowała na kolor mięty ... ja też kcem malować ... i na mięty niech będzie ... kolor ...

piesa zeżarła mi oksfordki ... (63 błędy !!!)

piesa zrzuca tony kłaków ... i wiecie co ja robię przez 2 godziny po powrocie z pracy ... wiecie bo kto by się nie domyslił ... okurzam !!! ... dzień w dzień ... nie jem ... nie pije kawy ... nie czytam ... tylko odkurzam ... jestem bliska odkurzenia samej piesy i można mnie potem wsadzić do pudła ... tam przynajmniej nie będzie wszystkiego co powyżej ...

mam jeszcze kilkanaście akapitów ale trudno żreć orzeszki i pisać ... dlatego poczekam aż rywalicja nastąpi ... tymczasem do doła uzurpuje sobie pierwsze miejsce na pudle ...

Iza uzurpatorka z Ciebie straszna!!! ale ,
gdzie gnębienie i ciągły terror w pracy hmmmmm??ja tak mam i nikomu nie życzę,
samo irytowanie przez 2 połówke to mało jest jakieś zajęcie mu zlecić i zniknie z pola widzenia, np.hamaczek na lato dla szanownej Konstancji,
No kudłate włosie piesy dzień w dzień .. tu sie zgadzam - ogoliłabym...
A orzeszki - no cóż ja też matka z nadwagą, uczęszczam na zumbe, a potem co.... no co... wieczorem przed TV i Domo i orzeszki wcinam ....

Pozdrawiam,

Aha zakupy ogrodnicze działaja odstresowująco polecam gorąco!!!
Ania i róże i cała reszta :) 14:26, 12 mar 2013

Do góry
Tym razem męczy mnie to miejsce:

to południowa strona, trawę siałam już tutaj kilka razy, nie daje rady, wszystko schnie jak tylko robi się cieplej. Powstają wypalone placki i zostaje sam piach. Trawę w dodatku przerasta mi jakiś chwast, któremu ten skwar jest akurat jak widać bardzo na rękę. Jest niezniszczalny.
Ziemię przekopywałam kilka razy w celu pozbycia się tego czegoś a to jak feniks z popiołów..
W tamtym sezonie już w końcu odpuściłam, bo lepszy przycięty kosiarką chwast niż piach, który kurzy się na wszystkie strony.

Plan mam taki, żeby albo posadzić przy tej ścianie dwa drzewa o niedużych, zgrabnych koronach albo lawendę wzdłuż całej ściany (przed opaską żwirową), albo jakieś małe, okrągłe iglaki?
Poszukam jeszcze innych zdjęć.
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 14:21, 12 mar 2013

Do góry
Haniu dzięki za piekny wierszyk u mnie . Miłego popołudnia życzę.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies