No to fajnie, że docenia, ale dziwię się, że jeszcze nie oswoił się z tym, że my raczej zawsze mamy rację A że z drogą zaczęli robic to gratuluję.
Edytko jak to kiedys Marzenka napisała krolowa jest tylko jedna hahha a mnie ani huhuhu miłorzeby juz po sesji prawie gołe tak wieje ))
Wczoraj jeszcze jedna kostka pękła - nawet eM przyznaje, że to dobra zmiana, choć trochę się pukał w czoło jak mu oznajmiłam, że przerabiać będę P.s. Drogę wywalczyłam, zaczęli w końcu ją naprawiać w czwartek, jupi
A ja widziałam i pochwaliłam
Lepiej ... duuuużo lepiej
nieee
Nie ogarniam 200 postów, wiec jak zwykle czekam w G.
Kostki przoczylam ooo tak mi się bardziej podoba kostki wypasione z wypasione kółek ( Trwam mnie rozwala ))) merytorycznie jesteś przygotowana a resztę olej ignorancja i zabójczym uśmiechem ; )(()(
Dech zapiera )))))
mnie się wszystko podoba ...oprócz liści na trawniku ....dziś opadają w zastraszająco szybkim tempie ...poranny przymrozek ...pokonał też miłorzęba..... pomału jesień odchodzi....będzie buro.
przeszło mi przez głowę czy to wrzucać, bo przecież to takie niepolityczne obecnie Widziałaś kostium dyni?
Już wklejam, na razie te miskanty to młodziaki, ale w przyszłym roku na pewno będą się znacznie okazalej prezentować
Dzięki! Chyba musiałabym mieć wyższe. Zastanawiam się też nad zwisajacym na tle deseczek na murze.
Edyta, na jakiej wysokości masz szczepione Marikieny?
hihi TRWAM-mi się podoba dobre
Bardzo ładnie obecnie to wygląda. Ta żółta trawka pewnie ją zastąpisz. A ta co za jedna? Pisałaś, ale zapomniałam. Masz na nią plan?