tak bo np. u mnie w lawendzie się swietnie trzyma już kilka lat, mam tam wmieszane sporo piachu więc nei zagniwa
Paszteciki i buleczki z serem na jutro zrobione ale fajnie ze moje urodziny spedze ogladajac przepiekne trawy w milym towarzystwie. Do jutra!!!
Tam jest totalna patelnia i nie jest zbyt mocno podlewana. Latem przy upałach jest tam lekko 40 stopni. Stipę mogę spróbować. Ona najładniejsza. Może przezimuje Jeszcze myślałam o kostrzewie.
Sylwia tu zerknij https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=1670
Kokoszko,słyszałam od Asi Nawigatorki o twoich tulipanach sapporo,że podobno w początkowej fazie kwitnienia miały żółty odcień a potem bielały.wiesz może co ma to no wpływ,bo Asia pisała,że jej sapporo były od początku białe?A pamietasz może gdzie kupowałaś cebulki?A moze jeszcze odnajdziesz jakąś fotke?plissss
nie od dziś
super ta sofa bardzooo mi sie podoba
Gosiu Dobrze, że nie wiesz, bo ja też nie wiem Właśnie dlatego są takie, jakie są. Dla mnie aminek w finalnym etapie mógłby być taki...
ta brzozowa faktycznei mnei zaczarowała
Długo karolciu obserwowałam twoją sytuację, czułam nosem co się święci i duzo nei raz myślałam o tym i wiesz co zawsze dochodziłam do jednego tylko wniosku: jesteś cudowna, ambitna, wykształcona, mega pracowita i pomysłowa, piękna, ciekawa świata, pełna pomysłów i radosci - nie może być inaczej jak tylko dobrze. Z reguły jest tak że jedno się kończy a drugie sie zaczyna otwiera nadzieję na lepsze jutro. z domem masz rację- za duzy , za drogo i w sumei to ja cie szczerze powiem że mimo iż kocham nasz dom i ogród to postąpiłabym jak ty w takiej sytuacji
uwielbiam ter twoje rabaty! wszak kokosia we mnei gdzies siedzi jak ty je ogarniasz to nie wiem ale cuda moja droga - cuda pokazujesz
mniam:
Kasiu- całus wielachny dla ciebie na powitanie ja wiem że będziesz tu nieoceniona a innym przyjdzie się o tym przekonać