Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Mała Eleczka 21:37, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Piękny klon! Wczoraj w szkółce też widziałyśmy i się zastanawiam czy przypadkiem gdzieś go nie wcisnąć u siebie

Trawniczek masz idealny!

Myślałam o Tobie tydzień temu jak wędrowałam w śniegu na Śnieżne Kotły
Nawet do eMa mówiłam-znam jedną dziewczynę, która lubi śnieg tak jak my

Dziękuję za miłe słowa. Nawet nie wiesz jaką radochę mi sprawiłaś.
Trawnik soczysty po deszczach. A jeśli chodzi o klona, to cały rok czekam na ten jesienny kolor

Z kazdej pory roku trzba się cieszyć. Każda ma jakieś plusy i minusy, ale trzeba znaleźć te pozytywne aspekty, inaczej będziemy zawsze narzekać i będziemy wiecznie niezadowoleni. Staram się tego unikać
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:37, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Sylwia, dokładnie tak-wywar ze skrzypu. oprysk robię w takich samaych proporcjach jak gnojówkę do podlewania czyli 1;10.

Dziękujęa betonowe nowości zarypiaste!
Czasem słońce czasem deszcz 21:25, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Ambrowiec to u Ciebie chyba teraz gra pierwsze skrzypce
Jest rewelacyjny i mam nadzieję, że za każdym razem jak na niego spoglądasz to lekko się uśmiechasz...
Ściskam Ewuś i przesyłam dobre myśli

Właśnie tak jest, lubie na niego zerkać, widzę go przez okno kuchenne
Dzięki Paulina za dobre myśli, też myślę o Tobie i naszym spotkaniu ktore oddala się w czasie, ale może jeszcze kiedyś do tematu wrocimy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:20, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Mała migawka z warsztatu

Poli Świetne są te ozdoby Czy one nadają się na zewnątrz? deszcz i niskie temperatury im niestraszne? Jaki jest wymiar tych aniołków?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:49, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Na szczęście tu nikogo to nie dziwi sąsiedzi w pierwszym ogrodzie też przyzwyczajeni do moich dziwactw, czas przyzwyczaić sąsiadów w drugim ogrodzie

Poli mamy podobną sytuację, bo moi sąsiedzi z drugiego ogrodu jeszcze też nie znają wielu moich dziwactw ogrodowych

Edit. Fajne betony
Moja codzienność - ogród Oli 20:48, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Śniłaś mi się dzisiaj Niestety nie chciałaś mnie wpuścić do ogrodu...

Buziaki pracusie

o masz... to na pewno byłam ja ???
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:35, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Małgoś, aż takich wielkich nie miałam. Moje sa 1,5 m to i bryła odpowiednio mniejsza tak, że sobie sama jedna poradziłam

Przy Twoich 2,5 m. to musi być efekt!

Efekt jest odrazu. Ale to tylko 11 sztuka tak posadziliśmy, by się zasłonić. Ale takie duże rośliny trudniej się przyjmują.
Typografia ogrodu 20:16, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Będzie Pani zadowolona

Kamień widziałam i tak sie zastanawiam...dużo masz jeszcze do zrobienia w tym roku?

Trzy brzozy do posadzenia i 20 kilka kraweznikow...ale chciałabym coś jeszcze bo z zimą pogodzić się nie mogę choć chwilami lubię juz posiedzieć w domu.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 20:07, 23 paź 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
Beata i Polinka buziaki serdeczne za miłe słowa
Powiem szczerze ze po tym pełnym sezonie zauważam pewną prawidłowość która bardzo mi pasuje mimo ze duuuuzo bym zmienila...a mianowice....na tej stronie ogrodu to najlepiej widac....sa takie fale kolorow i samej zieleni ze nie pozwalaja sie nudzic....koedy na wiosnę beakuje mi głównie zieleni to ona jest latem kiedy po okresie zielonego mam ochote na kolor to jest go pelno...pod koniec lata marzy mi się uspokojenie to znowu robi się slomiano zielono....a jesienią kiedy dość mam już nudy to robi się pomarańczowo....czekam na zimę buziaki...Ale sie rozpisalam i to nie wiem czy na temat

coś w tym jest .... jak dla mnie bardzo na temat bo to jest chyba to o co nam w tym całym ogrodnictwie naszym chodzi
u mnie po raz pierwszy jakoś mocno kolorowo jest ... jakies mam takie odczucia ... latem było raczej zielono
Ogród bez roweru 20:02, 23 paź 2016

Do góry
Jak cis urośnie to będzie fajne tło dla traw. A cis mimo powszechnej opinii wcale tak wolno nie rośnie

Podobają mi się ogrody z leżącymi liśćmi

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 19:59, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Beatko świetnie wyszedł ten panel!

Dziękuje bardzo Polinka a u Ciebie też byłam w szmaragdach czytałam i wycieczki zazdrościłam jak tylko podrosną ... pierwszy plan to wyprawa w góry ...znaczy górki
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 19:56, 23 paź 2016

Do góry
Fajny pomysł z wiankiem liściastym Tylko nie wiem czy miałabym cierpliwość aby go wykonać
Moja codzienność - ogród Oli 19:54, 23 paź 2016

Do góry
Śniłaś mi się dzisiaj Niestety nie chciałaś mnie wpuścić do ogrodu...

Buziaki pracusie
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 19:53, 23 paź 2016

Do góry
Beatko świetnie wyszedł ten panel!

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 19:41, 23 paź 2016

Do góry
Beata i Polinka buziaki serdeczne za miłe słowa
Powiem szczerze ze po tym pełnym sezonie zauważam pewną prawidłowość która bardzo mi pasuje mimo ze duuuuzo bym zmienila...a mianowice....na tej stronie ogrodu to najlepiej widac....sa takie fale kolorow i samej zieleni ze nie pozwalaja sie nudzic....koedy na wiosnę beakuje mi głównie zieleni to ona jest latem kiedy po okresie zielonego mam ochote na kolor to jest go pelno...pod koniec lata marzy mi się uspokojenie to znowu robi się slomiano zielono....a jesienią kiedy dość mam już nudy to robi się pomarańczowo....czekam na zimę buziaki...Ale sie rozpisalam i to nie wiem czy na temat
Coś jeszcze, coś więcej... 18:45, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)

W chórze kościelnym śpiewasz?

W ławce Ostatniej, bo bojam się bliżej podejść
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:39, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Mała migawka z warsztatu

Jak to napisała Aga? "W Twoim warsztacie jest jak w sklepie z cukierkami"? Trafnie Wszystko mi się podoba, ale teraz najbardziej taki dobry anioł by się przydał Ślicznie
Mój ogród pod górkę... 17:46, 23 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Od wczoraj chodzą za mną klony

Ciekawe, czy coś wychodzą? Masz jakieś konkretne na myśli?

Właśnie się zorientowałam, że zapomniałam jeszcze o Red Flamingo i Strzępiastokorym - ups!
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 17:39, 23 paź 2016

Do góry
Lubię wianki hortensjowe

Proste, szybkie w wykonaniu a przy tym efektowne
U mnie też limki wiszą na drzwiach, teraz myślę nad świątecznym

Buziaki kochana!
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 17:28, 23 paź 2016

Do góry
Może to i dobrze Nie będę miała więcej roboty
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies