Aaale cuuuudnie A pomiędzy płytami siatki nie kładziecie?
Danusiu ponawiam pytania Stosujecie całkiem inne pojemniki - czy szmer wody słychać, jeśli woda spływa tak nisko? Jednak fajne jest to dodatkowe coś - pewnie do sięgania po pompkę??
no to bomba.Ciekawe tylko, czy korzenie dużego platana nie ryją trawnika i czy coś pod tym urośnie
Albowiem Sebek zaplanował je w swojej rabacie wejściowej (chyba?). Ja też się cieszę, że jakimś cudem je odkryłam.
Dzieki Hanula za te życzenia, mnie na tym szczególnie zależy, bo ostatnio wszystkie trawniki kładliśmy w błocie. Sucha poogoda jak najbardziej pożądana
Spotkanie z Przemkiem (Shrekol) i wizyta we Florini
A ja się pochwalę. Czytałam ten przepis czekając na Kasię WB. Patrzę: cukinię mam, czosnek mam, cebulę też i ser... Pokroiłam, podsmażyłam zalałam, ścięło się i goście zjedli i my też. Dobre było.
Przed kulą jest zwykła hortensja ogrodowa, tylko przebarwiona nieco na różowo delikatnie końcem płatków.
Żeby tylko M się nie wystraszył, powoli mu dawkuj "szczęście ogrodowe". Mam pomysł, żeby ucywilizować nieco oczko. Chodzi mi o złagodzenie brzegów i ich wypłaszczenie.