Iza, ja także nie przepadam za iglakami, ale poza sezonem ogród staje się pusty. Tą grządkę oglądam najczęściej, bo jest przy wejściu do domu i dlatego postanowiłam jednak zasadzić na niej kilka iglaków. Będą dwa stożki, dwie sosny varella, świerk srebrny karłowy i jeszcze jeden rozłożysty, dwa iglaki na nóżce. Część host pozostawię, pozostałe pójdą w inne miejsce. Śliczna Twoja grządka, ale widzę jakąś kosodrzewinę.
Przy furtce posadziłam dwie wiśnie umbry, malutkie na razie jechałam po nie aż do Chwaszczyna ok 60 km, ale było warto. Mam 4 sztuki, a przy zakupie cieszyłam się jak dziecko
Po wizycie u Danusi, zaczerpnęłam inspiracji i poszłam na kwadratowo. Ze swoich wygibasów wyszły mi kwadraty i troszkę się poukładało. Prosze nie patrzeć na płot, juz są nowe deski więc jak tylko śnieg stopnieje to robimy ładny nowy
No Zbysiu gdzie to jest??? Desant był w powietrzu, tylko jedno koło czasami wspierało się o szczyt, a drugie w powietrzu.... to naprawdę byli piloci najwyższego profesjonalizmu....
Hortensja po raz pierwszy pięknie zakwitła, a za nią malutki bluszcz od Danusi. Z 8 odnóżek 2 się zachowały, mam nadzieję że zima będzie dla nich łaskawa